088- of 085-nummer aanvragen

088- of 085-nummer aanvragen

Je kunt ervoor kiezen om een nummer te nemen met het netnummer uit jouw regio. Maar als jouw organisatie landelijk actief is, dan is het wellicht verstandig om voor een nummer te kiezen met een landelijke en professionele uitstraling.

Vooral zzp’ers kiezen vaak voor een 085-nummer. Je bent hiermee bijvoorbeeld altijd en overal bereikbaar, maar hoeft niet meteen je 06-nummer aan klanten te geven. Die constructie maakt het gemakkelijker om werk en privé gescheiden te houden. Een ander voordeel van 085 nummers is dat je ze snel en voordelig kunt bestellen. Al voor € 12,50 heb je bij ons een nummer. Je kunt ook kiezen voor een nummerblok van 10 of 100 nummers, dat is natuurlijk in verhouding goedkoper.

088- of 085-nummer aanvragen

Meer info over deze feature?

* Deze velden zijn verplicht

Gewoon een normaal tarief

085- en 088 nummers gelden als gewone, 10-cijferige nummers, wat betekent dat je ze vanuit het buitenland ook kunt bellen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld 0900-nummers. Hiervoor wordt ook gewoon het normale tarief betaald: de beller betaalt dus niets extra.

Wat is het verschil tussen een o88- en 085-nummer?

Wanneer kies je nou voor een nummer dat begint met 088 netnummer en wanneer voor een 085-nummer? Een 088-nummer is ook een landelijk nummer, maar wordt uitgegeven door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Het verschil tussen die twee is dat 088 nummer in blokken van 100, 1.000 of 10.000 nummers worden aangeschaft. Je kunt dus niet 1, 2 of 10 088-nummers aanvragen, maar 085-nummers zijn wel in deze aantallen beschikbaar.

Heb je een groter bedrijf met meerdere filialen? Dan kan het dus juist verstandiger zijn om voor een 088-nummer te kiezen!

Fieber hosted voip 085
Fieber hosted voip 085

085-nummers en VoIP

Een landelijk nummer biedt talloze mogelijkheden voor het gebruik van mobiele toestellen en VoIP. De toepassing van VoIP maakt het mogelijk om een ‘vast’ 085-nummer door te schakelen naar een mobiele telefoon. Op die manier wek je eenvoudig een zakelijke indruk. Zonder dat je ook daadwerkelijk direct gedwongen bent om een vaste locatie met telefoonaansluiting aan te nemen.

Voordelen van een 085-nummer:

  • Professionele en landelijke uitstraling
  • Servicegericht: bellen naar een vast nummer is nog altijd goedkoper dan bellen naar een mobiel nummer.
  • Dagelijks opzegbaar
  • Doorschakelen naar mobiel mogelijk

Ook interessant

Nummerherkenning

Een speciale VIP-klant voorrang geven? Of klanten uit een bepaalde regio uit laten komen op de juiste vestiging? Dat kan met de optie nummerherkenning!

Nummerherkenning

Doorschakelen

Je kunt inkomende oproepen doorschakelen. Als het toestel bezet is, niet wordt opgenomen of altijd. Dit stel je zelf in via de webinterface of via een intern servicenummer.

Doorschakelen

Openingstijden

Jouw openingstijden stel je eenvoudig zelf in. Het systeem volgt het door jou ingestelde belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar de Voicemail of een mobiel nummer.

Openingstijden

Onze klanten