Ligt er een glasvezelkabel voor de deur van je bedrijf? En daar maak je nog geen gebruik van? Dan herken je je vast in onderstaande redenen om die glasvezel niet te benutten.

5 redenen:

    1. Dat half Nederland jaloers op jou is omdat jij glasvezel kunt krijgen en zij niet? Daar trek jij je niets van aan. Jij blijft liever ploeteren over je trage internetlijntje.
    2. Je blijft trouw aan je energieleverancier en zorgverzekeraar, net als aan je internetprovider. Want dat is immers lekker makkelijk. Dat de klantenservice soms moeilijk te bereiken is, neem je op de koop toe.
    3. Moderne diensten als Hosted VoIP (bellen over internet) zijn vast niets voor jou. Je hebt toch nog een telefooncentrale staan die wel veel kost maar nog niet is afgeschreven.
    4. Ook de kans op storing die bij jouw internetverbinding aanzienlijk groter is, neem je voor lief.
    5. Als je grote bestanden als foto’s, presentaties, video’s of documenten moet versturen, heb je mooi even de tijd om koffie te halen of te lunchen. Een hoge uploadsnelheid? Die heb je dus helemaal niet nodig!

Serieus?

Oké, maar nu even serieus. Je meent dit toch niet echt? We snappen best dat het lekker makkelijk is om bij je huidige provider te blijven. Maar voor overstappen hoef je echt niet bang te zijn. We hebben namelijk inmiddels al duizenden klanten probleemloos aangesloten. De aansluiting wordt door onze monteur geregeld, je merkt er niets van. En het werk achter de schermen regelen wij.

Bij Fieber geen lange wachttijden als je ons belt, maar één vast aanspreekpunt en snelle service. We kijken altijd goed naar jouw situatie en wat daar het beste bij past. We leveren dus maatwerk en zijn daarnaast ook nog eens flexibel. Onze klanten bevestigen dat we snel in actie komen als er iets geregeld moet worden. Dus ik zou zeggen, waar wacht je nog op?

Doe de postcodecheck!

Twijfel je of glasvezel leverbaar is op jouw adres? Dit kun je checken met onze Postcode Check.