Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Amerikaans telefoonnummer
Ben jij ook in Amerika actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in Amerika bedienen? Een Amerikaans telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een landnummer USA heeft verschillende voordelen:

  • Amerikaanse telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in Engeland actief bent met jouw onderneming
  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
  • Gratis internationaal onderling bellen
  • Amerikaanse klanten bellen tegen lage tarieven

Je hebt al een Amerikaans telefoonnummer voor maar € 5,- per maand!

Neem contact met mij op
Bestel
Amerikaans telefoonnummer bestellen

Onze klanten

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★AnoniemHeel goed advies en persoonlijk contact. Direct diensten kunnen regelen en migratie vanaf de oude provider in gang gezet.★★★★★★★★★★Anoniemgoed★★★★★★★★★★AnoniemTOP★★★★★★★★★★Corduidelijke website en ben al jaren gebruiker van producten zonder storingen of problemen★★★★★★★★★★AnoniemGeweldig, deze mensen zijn echt service gericht en helpen overal waar ze kunnen zodat je snel door kunt★★★★★★★★★★Another Real Estate Agency BV (AREA)Fieber biedt een perfecte oplossing voor ons telecomvraagstuk. Zeer snelle opvolging, kundige mensen - we zijn erg tevreden.★★★★★★★★★★Robertpack Ind. BVZeer goed, van eerste vraag tot uitvoering zeer snel geregeld.★★★★★★★★★★LoosedesignsZeer goede service altijd duidelijk en behulpzaam om tot.een directe oplossing te komen.. Personeel is zeer vriendelijk en relaxed wat gemakkelijk en plezierig praat. Een dikke 10 dus!★★★★★★★★★★Kroep Steghuis GerechtsdeurwaardersMijn ervaring is zeer goed. Van het advies bij verkoop tot de oplevering en de aftersales echt top! ★★★★★★★★★★Limburg01Prima bedrijf, fijne platte organisatie die met jonge techneuten hard aan de weg werkt.
Feedback Company

VoIP offerte aanvragen

Amerikaans telefoonnummer

Amerikaans telefoonnummer bestellen

Meer dan 100 Amerikaanse netnummers
Ben je op zoek naar een Amerikaans telefoonnummer? Bij Fieber heb je de keuze tussen meer dan 100 netnummers. Dus wil jij een telefoonnummer met het netnummer van New York of Los Angeles? Dan ben je bij Fieber op het juiste adres. Een USA telefoonnummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Amerikaanse telefoonnummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Amerikaans landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Amerikaanse nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Bel ons via
088 25 50 102 of

Maak hier een afspraak en wij bellen jou

Amerikaans telefoonnummer

Internationaal telefoonnummer
Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij Fieber kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een international telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn en zorgt voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.