Antwoordapparaat

Inkomende oproepen routeren en online beheren

Met Hosted VoIP kun je inkomende oproepen routeren naar een antwoordapparaat. De beller kan hier een bericht achterlaten. Bijvoorbeeld buiten openingstijden of als iedereen in gesprek is. Het antwoordapparaat kun je eenvoudig online beheren. Zoals het uploaden van het welkomstbericht voor je antwoordapparaat, of het afluisteren en doorsturen van berichten.

Je kunt in plaats van het antwoordapparaat ook kiezen voor andere afwezigheidsscenario’s, zoals een keuzemenu of doorschakeling.

Voorbeeldbericht antwoordapparaat

Het is soms lastig een bericht samen te stellen voor je antwoordapparaat. Je kunt denken aan zoiets:

Bedankt dat u contact op hebt genomen met Fieber. Helaas is er op dit moment niemand beschikbaar om u te woord te staan. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 8:00 en 21:00. Laat alstublieft uw naam en telefoonnummer achter, zodat iemand van onze Klantenservice u zo spoedig mogelijk terug kan bellen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.fieber.nl.

Op deze pagina vind je meer voorbeeldberichten voor je antwoordapparaat. Ook hebben we een sjabloon voor een belplan of telefoonboom, die je goed kunt gebruiken als richtlijn voor het invullen van je Hosted VoIP omgeving.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

VoIP en jouw internetverbinding

Een antwoordapparaat is onderdeel van Hosted VoIP, oftewel bellen over internet. voicemail werkt alleen als er ruim genoeg bandbreedte op jouw internet gereserveerd wordt naast het down-en uploaden van bestanden. Als er niet genoeg bandbreedte is, krijg je hakkelende lijnen, of in vaktermen: jitter. Jouw Fieber-adviseur adviseert je graag over de meest geschikte internetverbinding op jouw locatie. Je kunt natuurlijk ook jouw huidige internetabonnement behouden. Echter wanneer deze niet voldoende bandbreedte heeft, kunnen we de kwaliteit niet garanderen.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten