Autoprovisioning: Play & Play

Klaar voor gebruik en zelf online instellen

Een ingewikkelde term. Maar eigenlijk betekent het niets meer dan dat je toestel zo voorgeprogrammeerd is dat je meteen aan de slag kunt. Plug en play dus. Onze Hosted VoIP toestellen zijn allemaal voorzien van auto provisioning.

Ook betekent het dat alle instellingen van je toestel via een online portal gewijzigd kunnen worden. Dit heeft als grote voordeel dat je zelf jouw toestellen helemaal naar wens kunt instellen. En dat onze support medewerkers jou op afstand kunnen helpen met het instellen van je toestel.

Service zonder extra kosten

Wil je een instelling veranderen? Dan hoeft er niet een monteur langs te komen, wat bij veel bedrijven in de papieren kan lopen. Alles wat je hoeft te doen is een belletje met onze helpdesk, en we helpen je er bij! Zonder extra kosten. Want dat is Fieber: we willen uitblinken in service en onze klanten helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden.

Je kunt met autoprovisioning alle wijzigingen natuurlijk ook zelf uitvoeren, je bent dus niet afhankelijk van onze service. Zodra je Hosted VoIP klant wordt, krijg je inloggegevens van de online beheeromgeving.

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

De voordelen van Fieber

  • Geen langlopende contracten. Hosted telefonie is dagelijks opzegbaar
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze online beheeromgeving
  • Telefonie op maat voor de beste bereikbaarheid
  • Korte lijnen: rechtstreeks nummer van jouw contactpersoon
  • Geen extra kosten voor extra service

Kortom: wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!

Nog meer gratis functies:

Onze klanten