Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Belgisch telefoonnummer

Ben jij ook in België actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in België bedienen? Een Belgisch telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een Belgisch landnummer heeft verschillende voordelen:

  • Belgische telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in België actief bent met jouw onderneming
  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
  • Gratis internationaal onderling bellen
  • Belgische klanten bellen tegen lage tarieven

Je hebt al een Belgisch telefoonnummer voor maar € 5,- per maand!

Neem contact met mij op
Bestel
Belgisch telefoonnummer bestellen

Onze klanten

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★AnoniemHeel goed advies en persoonlijk contact. Direct diensten kunnen regelen en migratie vanaf de oude provider in gang gezet.★★★★★★★★★★Anoniemgoed★★★★★★★★★★AnoniemTOP★★★★★★★★★★Corduidelijke website en ben al jaren gebruiker van producten zonder storingen of problemen★★★★★★★★★★AnoniemGeweldig, deze mensen zijn echt service gericht en helpen overal waar ze kunnen zodat je snel door kunt★★★★★★★★★★Another Real Estate Agency BV (AREA)Fieber biedt een perfecte oplossing voor ons telecomvraagstuk. Zeer snelle opvolging, kundige mensen - we zijn erg tevreden.★★★★★★★★★★Robertpack Ind. BVZeer goed, van eerste vraag tot uitvoering zeer snel geregeld.★★★★★★★★★★LoosedesignsZeer goede service altijd duidelijk en behulpzaam om tot.een directe oplossing te komen.. Personeel is zeer vriendelijk en relaxed wat gemakkelijk en plezierig praat. Een dikke 10 dus!★★★★★★★★★★Kroep Steghuis GerechtsdeurwaardersMijn ervaring is zeer goed. Van het advies bij verkoop tot de oplevering en de aftersales echt top! ★★★★★★★★★★Limburg01Prima bedrijf, fijne platte organisatie die met jonge techneuten hard aan de weg werkt.
Feedback Company

VoIP offerte aanvragen

Belgisch telefoonnummer

Belgisch telefoonnummer bestellen

Meer dan 40 Belgische netnummers
Ben je op zoek naar een Belgisch telefoonnummer? Bij Fieber heb je de keuze tussen meer dan 40 Belgische netnummers. Dus wil jij een telefoonnummer met het netnummer van Antwerpen of Brussel? Dan ben je bij Fieber op het juiste adres. Een Belgisch nummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Belgische telefoonnummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Belgisch landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Belgische nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Bel ons via
088 25 50 100 of

Maak hier een afspraak en wij bellen jou

Internationaal telefoonnummer

Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij Fieber kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een international telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn. Bovendien zorgt een internationaal telefoonnummer voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.