Belgroepen

Beheer inkomende bellers

Wil je dat er meerdere telefoons rinkelen als er een gesprek binnenkomt? Of eerst op de ene afdeling en hierna op de volgende? Fieber biedt deze mogelijkheid met een belgroep. Belgroepen maak je aan als je een groep VoIP-telefoons en/of mobiele telefoons gelijktijdig wilt laten rinkelen op het moment dat iemand belt.

Met Hosted VoIP stel je dit eenvoudig in met belgroepen in je belplan. Als het eerste toestel dat rinkelt niet wordt opgenomen, dan gaat het tweede toestel meerinkelen. Worden ze nog niet aangenomen, dan gaat het derde toestel meerinkelen, etc.

Je kunt er ook voor kiezen om binnenkomende telefoontjes willekeurig te laten verdelen over een groep mensen. Stel je kiest in je belplan voor een rinkeltijd van 20 seconden voor een belgroep met 5 telefoons, dan zal elk toestel 4 seconden rinkelen.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

VoIP telefonie belgroep

Telefoonnummers meenemen

Als je kiest voor VoIP telefonie zijn er twee opties. Je kiest voor een nieuw nummer of je verhuist eenvoudig je bestaande nummer naar VoIP. Dat noemen we ook wel porteren. Daarna is het eenvoudig om de telefonische bereikbaarheid van je bedrijf te beheren en om in te stellen wat er gebeurt wanneer je nummer wordt gebeld.

Laat een oproep rinkelen op één of meerdere VoIP-telefoons en vervolgens doorschakelen naar je mobiele telefoon of een voicemail. Je kunt je telefonie uitbreiden met eindeloos veel mogelijkheden zoals met een keuzemenu, openingstijden, wachtrijen en koppelingen met bestaande systemen. Je kunt het zo slim en efficiënt maken als je zelf wilt.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten