Vind je jouw telefoonkosten te hoog en wil je dus besparen maar niets inleveren op kwaliteit? Carrier PreSelect (CPS) is de ideale oplossing voor je. Kies je voor CPS, dan nemen wij jouw gesprekskosten administratief over van KPN en kun je gemiddeld zo’n 20-30% besparen op de gesprekskosten.

Je kunt dus zonder problemen blijven bellen en merkt er verder niks van. Je behoudt de kwaliteitsverbinding die je gewend bent. Omdat wij korting verlenen op jouw gesprekskosten, bespaar je echt wel geld. Kortom: direct besparen op telefoonkosten, zonder investeringen. 5 redenen om over te stappen naar CPS:

1. Geen omkijken naar de overstap

Ons overstapproces is volledig geautomatiseerd, het houdt je op de hoogte van de status van jouw overstap. Je behoudt al jouw huidige nummers, evenals de faciliteiten die je nu gebruikt. Het aanschaffen en plaatsten van nieuwe apparatuur hoeft ook niet. Tevens is een herprogrammering niet aan de orde. Wij zorgen voor de activering van Carrier Pre Select in de wijkcentrale van KPN.

2. Geschikt voor alle soorten infrastructuren

Voor de overstap naar Fieber maakt het niet uit wat voor telefooncentrale of lijnen je nu gebruikt. CPS is zowel toegankelijk voor analoge als voor ISDN centrale. Grotere bedrijven met meerdere vestigingen, verschillende telefooncentrales of een uiteenlopende mate van VoIP-integratie, kunnen ook Carrier PreSelect gebruiken.

3. Helder zicht in al je gesprekskosten

Onze gesprekskosten-monitor is automatisch inbegrepen als je de overstap maakt naar Carrier PreSelect. Met de gesprekskosten-monitor kan je in een handomdraai jouw gesprekskosten beheren. Dat kan erg handig zijn als je inzicht wilt hebben in de gesprekskosten van bijvoorbeeld individuele medewerkers, of een overzicht wilt hebben van de meest gebelde nummers.

4. Meerdere manieren om te besparen op telefoonkosten

Tijdens de overstap kan je op twee manieren geld besparen. Je profiteert van onze scherpe gesprekstarieven. Elk telefoontje naar aansluitingen die onder hetzelfde contract vallen, leveren nog eens extra voordeel op. Wederom besparen op telefoonkosten zonder investering van tijd of geld.

5. Volledig voorbereid op VoIP-telefonie

Als je eraan denkt om later te willen overgaan op Hosted VoIP-telefonie (bellen via internet), is Carrier Pre Select een uitstekende basis. Als je meer informatie zou willen, informeren wij je graag over de mogelijkheden.

Alle voordelen van Carrier PreSelect

– Behoud van kwaliteit bij overstap
– Per maand opzegbaar
– Gratis abonnementskosten bij Fieber
– Volledig geautomatiseerd overstapproces
– Geschikt voor alle telefooncentrales en lijntypen
– Ook bij meer dan één vestiging interessant
– Besparing van 20 tot 30% op gesprekskosten
– Kostenspecificatie op één factuur
– Goede basis voor opstap naar VoIP-telefonie

 

Lijkt jou dit wat? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op 088 -25 50 100 of bestel direct.

Interessante links

Te druk om naar VoIP over te stappen?
Offerte aanvragen
4 voordelen van een desktop softphone app
Telefonie tarieven
Sneller internet zonder meer te betalen