Webhosting XL

Een aantal branches waarin wij werken

We helpen iedereen met zakelijk internet, telefonie en clouddiensten. Maar organisaties in onderstaande branches komen nou eenmaal veel in ons klantenbestand voor.

Dokter

We ontzorgen op het gebied van telefonie en internet. Zodat jij als huisarts kunt doen waar je goed in bent: mensen beter maken. Bekijk onze klantvriendelijke functies.

Dokter

Onderwijs

Topdrukte op de telefoonlijn tussen 8 en half 9 en steeds meer internetverkeer door leerlingen en docenten. Wij denken graag met je mee!

Onderwijs

Tandarts

Meteen de klantnaam in beeld bij een inkomende oproep? Dat zou handig zijn voor de tandartsassistente! Ook voor de orthodontiepraktijk en mondhygiënist.

Tandarts

Makelaar

Voor aan- en verkoop van huizen is telefonische bereikbaarheid essentieel. Koppel Realworks CRM met onze Hosted VoIP.

Makelaar

Marketingbureau

Gewoon supersnel internet zodat je makkelijk bestanden kunt uitwisselen via bijvoorbeeld Dropbox, OneDrive, Sharepoint of WeTransfer. Dat is wat jij wilt.

Marketingbureau

Installatiebedrijf

We hebben een ontzettend handige functie beschikbaar voor installatiebedrijven… En weten zeker dat dit handig is voor jouw bedrijf. Benieuwd? Klik dan verder!

Installatiebedrijf

Administratiekantoor

Als administratiekantoor of verzekeraar is ICT jouw kapitaal. De gegevens van jouw klanten moeten natuurlijk wel veilig zijn. Wij helpen jou hier graag bij!

Administratiekantoor

Retail

Zakelijk internet en telefonie voor jouw winkel, drogisterij, supermarkt, autohandel, kapsalon, bakkerij of anders? Wij adviseren graag!

Retail

Horeca

Heb je een koffiecafé, pizzeria, restaurant of andere horeca gelegenheid? Dan vraagt de klant en jouw bedrijf om snel internet en wifi.

Restaurant