Call recording

Gesprekken opnemen om later weer terug te luisteren

Call Recording houdt in: het opnemen van audio van VoIP (telefoon)gesprekken om later te kunnen terugluisteren. Hier wordt de laatste tijd steeds meer gebruik gemaakt. VoIP recording software is daarom bruikbaar als belangrijke telefoontjes teruggeluisterd moeten kunnen worden.

Sommige organisaties zijn verplicht om VoIP recording te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld huisartsen, politie, meldkamers en bepaalde financiële instellingen. Andere organisaties gebruiken Call recording software om belangrijke informatie vast te leggen.

Binnen de Call Recorder kunnen gesprekken beluisterd en gecategoriseerd worden. Ook kunnen gesprekken via e-mail worden verzonden. De servers staan opgesteld in een datacentrum in Nederland.

Mogelijkheden gesprekken opnemen

  • Gesprekken opnemen op de mobiele telefoon.
  • Interne gesprekken opnemen binnen en tussen vestigingen.
  • Doorgeschakelde gesprekken naar een extern callcenter opnemen.
  • Alle gesprekken van de gehele organisatie of slechts een deel opnemen.

Met een nummerblok dat begint met het netnummer uit jouw regio, heb je een regionale uitstraling. Ideaal wanneer jouw bedrijf regionaal actief is. Opereert jouw bedrijf landelijk? Kies dan voor een nummerblok dat begint met 085 of 088.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

Wanneer gesprekken opnemen?

Er zijn verschillende organisaties die hier gebruik van maken. De politie maakt gebruik van VoIP recording software om alle inkomende telefoontjes vast te leggen, financiële instellingen maken gebruik van VoIP recording ter verificatie van afspraken, callcenters maken gebruik van opnamesoftware voor trainingsdoeleinden om de kwaliteit van de medewerkers te verhogen, huisartsenposten gebruiken het om te bewijzen dat er goed gehandeld is in de nacht.

Maar ook andere bedrijven hechten er waarde aan om de telefoongesprekken op te nemen. Iets voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten