cameramanager go panasonic

Beveilig elke locatie
Cameramanager

 

  • Eén aanspreekpunt
  • Eén factuur
  • Per maand opzegbaar

Prijzen

Cameramanager Go! Professional € 19,95
30 days opslag
1080p
Live view
Detect & Notify CLVR detection*
Cameramanager Go! Starter € 4,95
24 uur opslag
VGA
Live view
Detect & Notify Standard*

Breng je beveiligingscamera’s naar de cloud

Veiligheid is een basisbehoefte. Daarom bieden wij een complete beveiligings oplossing in de cloud: een gemakkelijk & betaalbaar systeem waarmee je camera’s en videobeelden beheert in de cloud en dat je pro-actief laat weten wanneer er iets aan de hand is.

Houd een oogje in het zeil

Met Cameramanager heb je altijd een oogje in het zeil, ongeacht waar je bent. Hoe het werkt? Wij verbinden je huidige beveiligingscamera’s met de cloud. Automatisch en zonder handmatige installatie. Beheer je camera’s en beelden op je computer, smartphone en tablet en ontvang een push-notificatie of e-mail vanuit onze applicatie wanneer beweging, geluid of warmte wordt gedetecteerd. It’s that simple.

Live kijken

Cameramanager biedt cloud-based camerabeveiliging. Met Cameramanager houd je altijd een oogje in het zeil. Gebruik onze applicatie op je computer, smartphone & tablet en krijg een pushnotificatie of e-mail wanneer beweging, geluid of warmte (door middel van infrarood) is gedetecteerd. Sla opnames op in de cloud wanneer jij dat wil.

cameramanager

Cloudopslag

Cameramanager helpt bij het beheren van je IP-camera’s, en maakt hierbij volledig gebruik van de cloud. Naast videomanagement in de cloud bieden we ook video-opslag tot Full HD (1080p).

Door het gebruik van de nieuwste technologieën zoals H.264 hebben we een zeer stabiel en streng beveiligd HD cloudopslag platform ontwikkeld.

Detectie & Alarmering

Peace of mind, omdat je altijd weet wat er speelt. Ook als je er niet bent. Cameramanager laat je door middel van een push-notificatie en e-mail weten wanneer er iets aan de hand is. Ontvang een alarm wanneer er beweging, geluid of warmte is gedetecteerd door je camera’s.

Beveiliging

Je bent op zoek naar beveiling van het hoogste niveau wanneer het op je eigen bedrijf, winkel of kantoor aankomt. Wij begrijpen dit. Met Cameramanager zijn je gegevens veilig en niet toegankelijk voor anderen en met sub-user management stel je zelf in wie er bij je data komt en wanneer.

CLVR

CLVR: video analyse in de cloud. ‘s Werelds eerste, betaalbare, flexibele, cloud-based video-analyse feature. Met CLVR behoren irrelevante notificaties voorgoed tot het verleden!

Heeft u vragen bel 088- 25 50 102 óf     hosted voip aanbieders