Email Backup
Probeer nu gratis uit!

Wist je dat e-mails die door jouzelf verwijderd worden, permanent weg zijn en niet teruggehaald kunnen worden? Met E-mail Backup wordt automatisch 6x per dag een backup gemaakt van je mailbox. Met 1 druk op de knop je bestand weer terug!

Bestel

Nooit meer dataverlies door verwijderde e-mails

Je bent dat ene belangrijke mailtje kwijt. Na een lange zoektocht in je mailbox kom je er achter dat je hem zelf moet hebben verwijderd. Dit kan ontzettend vervelend zijn, helemaal wanneer het belangrijke informatie bevat. Na 14 dagen zijn de mailtjes die je zelf (per ongeluk) verwijderd hebt, permanent weg. Deze kunnen niet teruggehaald kunnen worden.

Voorkom tijdverlies en hoge IT kosten

Als je geen goede backup voorziening hebt, duurt het terughalen van de data minimaal 6 uren aan inspanning en veel technische kennis. Behalve de verloren tijd en IT kosten, is dit vaak nog duurder dan Fieber E-mail Backup voor een heel jaar! Je betaalt slechts € 2,70 per gebruiker per maand en dan heb je het op en top geregeld. Verloren bestanden haal je gemakkelijk terug.

 

  
 
Eenvoudige beheeromgeving
Backup Exchange online e-mail
Backup Sharepoint en OneDrive for Business
Ongelimiteerde backup per gebruiker
1e maand gratis uitproberen*

Fieber E-mail Backup

2,70
per maand
Eenvoudige beheeromgeving :
Backup Exchange online e-mail :
Backup Sharepoint en OneDrive for Business :
Ongelimiteerde backup per gebruiker :
1e maand gratis uitproberen*:

Fieber E-mail + Sharepoint & OneDrive backup

5,40
per maand
Eenvoudige beheeromgeving :
Backup Exchange online e-mail :
Backup Sharepoint en OneDrive for Business :
Ongelimiteerde backup per gebruiker :
1e maand gratis uitproberen*:

Medewerker vertrekt, e-mailbox verwijderd?

Het overkomt je maar 1 keer. Een medewerker vertrekt en verwijdert al zijn of haar e-mails. Opzet of niet, feit blijft dat de verstuurde en ontvangen e-mails niet meer terug te halen zijn. Refereert een klant aan gemaakte afspraken met de vertrokken medewerker, dan kun je dit niet meer traceren. Erg vervelend en op zo’n moment is een backup oplossing toch wel erg gewenst.

Makkelijk backup terugzetten

75 procent van het dataverlies bij bedrijven komt door mensen die bestanden per ongeluk of opzettelijk verwijderen. Met E-mail Backup wordt automatisch een backup gemaakt van je mailbox. Ben je een mailtje kwijt, dan heb je ze met 1 druk op de knop weer terug!

Backup email office 365