Werken bij Fieber Alkmaar

Fieber is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën zoals bijvoorbeeld VoIP (Voice-over-IP).  Onze werknemers moeten het product begrijpen om zo volledig dienstbaar te kunnen zijn naar onze klanten. Fieber besteedt daarom veel tijd aan interne opleiding en ontwikkeling van nieuwe medewerkers, zodat zij in korte tijd worden opgeleid tot Telecomspecialisten.

Functieomschrijving Customer Support Medewerker

Als Customer Support medewerker rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Operations. Jouw belangrijkste taak is om technische vragen en/of problemen van klanten aan te nemen, te loggen in de systemen en waar mogelijk op te lossen. De diensten waarop support geleverd wordt bestaan uit o.a. mobiele aansluitingen, Hosted VoIP omgevingen, internetverbindingen, hosted werkplekken en wifi-oplossingen.

Je werkzaamheden bestaan uit:
– Het telefonisch te woord staan van klanten met technische vragen en/of problemen
– Het loggen hiervan in ons CRM-pakket
– Het waar mogelijk oplossen van de vragen en/of problemen
– Op termijn is het de bedoeling om door te groeien naar tweedelijns support op zowel mobiel als VoIP diensten
– Het testen van nieuwe producten en diensten en continue op zoek zijn naar verbetering van de huidige producten en diensten

Functiecriteria Customer Support Medewerker

– Opleiding op minimaal MBO-niveau
– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
– Probleemoplossend vermogen
– Kennis van datacommunicatie en IP is een pre
– Nauwkeurig en dienstverlenend
– Enthousiast en flexibel
– Proactief, inventief en klantgericht
– Stressbestendig
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij

Fieber is een swingende, jonge organisatie met veel leuke activiteiten, borrels en een goede sfeer met collega’s onderling. Je krijgt bij Fieber veel eigen verantwoordelijkheid, we bieden jou een plezierige werkomgeving en de mogelijkheid om door te groeien binnen onze snelgroeiende organisatie. De groeiambities van Fieber zijn groot, waardoor er veel kansen ontstaan. Fieber biedt een uitstekend vast salaris. Daarnaast bieden wij een mooie pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en 25 vakantiedagen.

 

Contactpersoon

Annemarieke Madderom

HR Manager
T:  072 – 303 5 200
E: werkenbij@tritel.nl