Disaster recovery

Blijf ten alle tijden bereikbaar

We willen je niet bang praten. Wel willen we je bewust maken. Brand in je bedrijfspand, inbraak, een ernstig computervirus of crash van je bedrijfsserver, je wilt er liever niet aan denken maar het kan iedereen overkomen. Als je onderneming door een calamiteit is getroffen, blijf je met Hosted VoIP toch bereikbaar!

Met Hosted VoIP kun je eenvoudig naar een andere locatie verplaatsen. En als je telefoons ook verwoest zijn, werkt je voicemail nog steeds. Zo kunnen telefoontjes nog altijd worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld je mobiel. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om een draaiboek of belplan voor noodgevallen op te zetten! Door hier pro-actief over na te denken, ben je goed voorbereid.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

Wat gebeurt er bij een disaster recovery?

Als er bij een traditionele telefooncentrale een calamiteit ontstaat, ben je als bedrijf niet bereikbaar. De klant zal moeten wachten tot het probleem is opgelost. Misschien heeft hij in tussentijd al jouw concurrent benaderd. Dat wil je dus niet. Met Hosted VoIP voorkom je dit.

Bij een calamiteit wordt de beller gerouteerd naar ons systeem. Hierin kun jij aangeven wat er op dat moment moet gebeuren. Een aantal voorbeelden:

  • Doorschakelen naar een mobiel toestel
  • Doorschakelen naar een kantoor aan huis
  • De voicemails in de e-mail laten afleveren
  • Een tijdelijke boodschap laten horen aan de bellers

Kortom… Denk hier van tevoren over na! Laat je klant niet in het ongewisse over wanneer je weer bereikbaar bent tijdens een calamiteit en zorg voor een goed plan.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten