Efficiënter werken op de huisartsenpraktijk

 

Stel: een patiënt belt naar jouw huisartspraktijk. Op de computer van de doktersassistente of dokter komt meteen de patiëntkaart in beeld. Je ziet meteen de historie van de patiënt en kunt hier tijdens het gesprek rekening mee houden. Je kunt je dan bezig houden met jouw werk, in plaats van al die administratieve handelingen. Dat zou toch efficiënt en erg gemakkelijk zijn?

Veel huisartsen maken gebruik van een cliëntregistratiesysteem of CRM. Maar wist je dat veel CRM systemen perfect geschikt zijn voor koppeling met Hosted VoIP, oftewel bellen via internet? Dit biedt veel voordelen voor jouw praktijk. Klik hier voor een overzicht van alle CRM systemen waarmee wij werken.

Ook op het gebied van internet zijn wij een vast aanspreekpunt voor menig huisartspraktijk. Het is afhankelijk van jouw vestigingslocatie welke snelheden we kunnen bieden. We zoeken dit graag voor je uit.

* Deze velden zijn verplicht

Hosted VoIP: bellen via internet

 

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en betekent bellen over een computernetwerk zoals het internet. Je hebt dus geen analoge of ISDN-lijn meer nodig. Dat betekent ook geen dure investeringen in een telefooncentrale. Lees meer over Hosted VoIP.

Maak je assistente blij!

Voor slechts €17,50 per toestel bel je elke maand onbeperkt binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers. Tot 10 lijnen in de wachtrij, voice response en ingebouwd antwoordapparaat. Uiteraard wordt alles compleet geïnstalleerd. Eén telefoontje met ons en wij regelen alles voor je! Een aantal voordelen:

• Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland

• Wachtrijmelder: ideaal voor telefonisch spreekuur!

• Doorschakelen naar spoedlijn gemakkelijk zelf instellen

• Veilige koppeling met CRM / patiëntsysteem

Stabiel internet in de praktijk

 

We begrijpen dat het werk van de dokter steeds digitaler wordt. Zeker als je een apotheekhoudende huisartsenpraktijk hebt. Producten bestellen, contact met leveranciers voor medicijnen, contact met klanten, noem maar op. Hiervoor is een stabiele en vooral veilige internetverbinding vereist.

Fieber heeft als doel: ICT makkelijk en toegankelijk maken voor bedrijven en instellingen. Versimpelen is dan ook één van onze doelstellingen. Ook als het gaat om zakelijk internet. Want voor jouw huisartsenpraktijk is een snelle verbinding van groot belang. Onze medewerkers zoeken graag voor je uit wat op jouw locatie de best mogelijke internetverbinding is. Bel ons op 088 – 25 50 100 of vul het formulier in.

Vragen? Bel ons op 088 – 25 50 100

Waarom Fieber?

  • Korte lijntjes en één vast aanspreekpunt

  • Versimpelen: geen ingewikkelde vaktermen maar heldere taal

  • Net dat beetje extra service, waardoor jij aangenaam verrast wordt