Doorschakelen

Gewoon zoals je gewend bent!

De tijd dat je voor je bereikbaarheid afhankelijk bent van één toestel is gelukkig voorbij. Je telefoon doorschakelen naar mobiel is bij Fieber een van de vele gratis mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook gebeld worden op een andere werkplek met een vast toestel of zelfs op je tablet als je dat wilt.

Onze telefonie-oplossing biedt een eenvoudige doorschakeling van je vaste telefoon naar een mobiel nummer. Via de module doorschakelen kun je op een simpele manier jouw vaste nummer doorschakelen naar een mobiel. Zo blijf je optimaal bereikbaar.

Je loopt dus geen inkomsten meer mis omdat je bent vergeten de doorschakeling in te stellen. Dit geldt binnen Nederland en de rest van Europa maar bijvoorbeeld ook Canada en de VS.

Hier vind je uitleg over hoe je je telefoon doorschakelt.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

Openingstijden: ook buiten werktijd bereikbaar

Wist je dat je ook eenvoudig kan doorschakelen naar je zakelijke voicemail? Dat is handig als je niet bereikbaar wilt zijn buiten openingstijden.

Wil je deze telefoontjes naar je mobiele telefoon doorschakelen of laat je de klant liever een bericht inspreken in je voicemailbox? Met de module Openingstijden kun je dit gemakkelijk zelf instellen. Dit stel je in in je belplan.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten