Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Engels telefoonnummer
Ben jij ook in Engeland actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in Engeland bedienen? Een Engels telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een Engels landnummer heeft verschillende voordelen:

  • Engelse telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in Engeland actief bent met jouw onderneming
  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
  • Gratis internationaal onderling bellen
  • Engelse klanten bellen tegen lage tarieven

Je hebt al een Engels telefoonnummer voor maar € 5,- per maand!

Neem contact met mij op
Bestel
Engels telefoonnummer bestellen

Onze klanten

Click edit button to change this code.
VoIP offerte aanvragen

Engels telefoonnummer

Engels telefoonnummer bestellen

Meer dan 100 Engelse netnummers
Ben je op zoek naar een Engels telefoonnummer? Bij Fieber heb je de keuze tussen meer dan 100 netnummers. Dus wil jij een telefoonnummer met het netnummer van Londen of Manchester? Dan ben je bij Fieber op het juiste adres. Een Engels telefoonnummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Engelse nummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Engels landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Engelse nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Bel ons via
088 25 50 102 of

Maak hier een afspraak en wij bellen jou

Internationaal telefoonnummer
Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij Fieber kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een internationaal telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn en zorgt voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.