Fallback

Altijd een back-up

Mocht de internet verbinding onverhoopt wegvallen voor bijvoorbeeld brand, storing of een andere calamiteit? Dan registreert de hosted telefooncentrale dat direct. Op het moment van storing voert de hosted centrale dan ook meteen het fall-back scenario uit. Dat wil zeggen dat de hosted centrale alle binnenkomende gesprekken automatisch doorzet naar één of meerdere door jou vooraf bepaalde telefoonnummers. Dat kan een mobiele telefoon zijn of een andere vestiging. Ook is het mogelijk om de binnenkomende gesprekken door te zetten naar een hele groep aansluitingen.

De fallback feature is één van de diensten die je er gratis bij krijgt als je bij ons je telefonie onderbrengt. Heb je vragen over deze of andere features? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via 088 – 25 50 100.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

Wat is VoIP telefonie?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en betekent bellen over een computernetwerk zoals het internet. Je hebt dus geen analoge of ISDN-lijn meer nodig. Dat betekent ook geen dure investeringen in een telefooncentrale, maar wel alle functionaliteiten zoals doorschakelen, antwoordapparaat en veel meer. Lees meer over Hosted VoIP.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten