Fieber en Tritel slaan handen ineen

Trots zijn wij om te kunnen mededelen dat wij samengaan met telecom- en cloud aanbieder Tritel. Het in 2007 opgerichte Tritel is inmiddels een bekende naam op de MKB-markt. Tritel biedt net als Fieber een breed assortiment aan telecom- en IT-oplossingen met focus op een optimale klantenservice. Samen bedienen de snelle groeiers Fieber en Tritel meer dan 5.000 klanten door het hele land. Dit gebeurt vanuit kantoren in Alkmaar, Amstelveen, Den Haag, Den Bosch en Joure.

Het samengaan is mede mogelijk gemaakt door een investeringsfonds van Vortex Capital Partners. De ambitie is om met Fieber en Tritel uit te groeien tot de leidende zakelijke provider van Nederland en hét telecom- en IT-alternatief voor het MKB.

Over Fieber – Tritel

Fieber – Tritel helpt het MKB met het ‘kantoor van de toekomst’. Wij doen dit door snel internet te combineren met laagdrempelige cloud- en telecomoplossingen. Gebruikmakend van de technologie van nu. Handig en betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en zonder kleine lettertjes. Ingericht op maat en zonder de noodzaak om te investeren.

Fieber – Tritel wil verrassen met gebruiksgemak, een topservice én met de mogelijkheid om de diensten zonder IT-kennis zelf te kunnen inrichten of aan te passen. Als one-stop shop voor cloud en telecom biedt Fieber – Tritel één vast aanspreekpunt en alles op één factuur.

Interessante links

Fieber-Tritel in top 10 Hosted VoIP leveranciers
ISDN overstapweken
Fieber genomineerd voor Telecom Inspirience Awards
Zakelijk glasvezel vergelijken
Internet back-up