Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Frans telefoonnummer
Ben jij ook in Frankrijk actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in Frankrijk bedienen? Een Frans telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een Frans landnummer heeft verschillende voordelen:

  • Franse telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in Frankrijk actief bent met jouw onderneming
  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
  • Gratis internationaal onderling bellen
  • Franse klanten bellen tegen lage tarieven

Je hebt al een Frans telefoonnummer voor maar € 5,- per maand!

Neem contact met mij op
Bestel
Frans telefoonnummer bestellen

Onze klanten

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★AnoniemHeel goed advies en persoonlijk contact. Direct diensten kunnen regelen en migratie vanaf de oude provider in gang gezet.★★★★★★★★★★Anoniemgoed★★★★★★★★★★AnoniemTOP★★★★★★★★★★Corduidelijke website en ben al jaren gebruiker van producten zonder storingen of problemen★★★★★★★★★★AnoniemGeweldig, deze mensen zijn echt service gericht en helpen overal waar ze kunnen zodat je snel door kunt★★★★★★★★★★Another Real Estate Agency BV (AREA)Fieber biedt een perfecte oplossing voor ons telecomvraagstuk. Zeer snelle opvolging, kundige mensen - we zijn erg tevreden.★★★★★★★★★★Robertpack Ind. BVZeer goed, van eerste vraag tot uitvoering zeer snel geregeld.★★★★★★★★★★LoosedesignsZeer goede service altijd duidelijk en behulpzaam om tot.een directe oplossing te komen.. Personeel is zeer vriendelijk en relaxed wat gemakkelijk en plezierig praat. Een dikke 10 dus!★★★★★★★★★★Kroep Steghuis GerechtsdeurwaardersMijn ervaring is zeer goed. Van het advies bij verkoop tot de oplevering en de aftersales echt top! ★★★★★★★★★★Limburg01Prima bedrijf, fijne platte organisatie die met jonge techneuten hard aan de weg werkt.
Feedback Company

VoIP offerte aanvragen

Frans telefoonnummer

Frans telefoonnummer bestellen

Meer dan 10 Franse netnummers
Ben je op zoek naar een Frans telefoonnummer? Bij Fieber heb je de keuze tussen meer dan 10 netnummers. Dus wil jij een telefoonnummer met het netnummer van Parijs of Lyon? Dan ben je bij Fieber op het juiste adres. Een Frans nummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Franse telefoonnummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Frans landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Franse nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Bel ons via
088 25 50 102 of

Maak hier een afspraak en wij bellen jou

Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij Fieber kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een international telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn en zorgt voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.