Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Frans telefoonnummer
Ben jij ook in Frankrijk actief met jouw onderneming? Of wil jij ook klanten in Frankrijk bedienen? Een Frans telefoonnummer kan de uitkomst zijn. Een Frans landnummer heeft verschillende voordelen:

  • Franse telefoonnummers zorgen voor een betrouwbare uitstraling als je ook in Frankrijk actief bent met jouw onderneming
  • Geen gedoe meer met verschillende buitenlandse providers
  • Gratis internationaal onderling bellen
  • Franse klanten bellen tegen lage tarieven

Je hebt al een Frans telefoonnummer voor maar € 5,- per maand!

Neem contact met mij op
Bestel
Frans telefoonnummer bestellen

Onze klanten

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Limburg01Prima bedrijf, fijne platte organisatie die met jonge techneuten hard aan de weg werkt.★★★★★★★★★★IrisNa een rommelige start ben ik tevreden! Technisch (zover een leek als ik dat kan beoordelen): perfect. De informatie in het begin was rommelig waardoor ik uiteindelijk een week later startte dan verteld. De facturering is me nog een raadsel; ik krijg een factuur die meteen al hoger is dan het vaste maandbedrag wat ik heb afgenomen.... IK wacht de eerstvolgende factuur (van een volle maand) af zodat ik een beeld heb en gericht ★★★★★★★★★★TexelduinenIk heb goede ervaringen met dit bedrijf. Ik ben netjes en goed geholpen★★★★★★★★★★AnoniemTop★★★★★★★★★★Anoniemgoede ervaring ★★★★★★★★★★AnoniemTot op heden prima. ★★★★★★★★★★VIP Travel ServicesPrima tot nutoe★★★★★★★★★★Spectrum SecurityFijne medewerkers, fijne service★★★★★★★★★★Company Brokers BV / Admin Partners BVWij zijn al jaren een tevreden klant. Door de verhuizing en deels opsplitsing over 2 vestigingen moest e.e.a. aangepast worden. Dit werd naar volle tevredenheid van ons uitgevoerd door Fieber.★★★★★★★★★★E2M Technologies B.V.Denkt mee, Goed advies over te gebruiken producten en services. Probeert je echt in alle opzichten de beste ervaring te geven.
Feedback Company

VoIP offerte aanvragen

Frans telefoonnummer

Frans telefoonnummer bestellen

Meer dan 10 Franse netnummers
Ben je op zoek naar een Frans telefoonnummer? Bij Fieber heb je de keuze tussen meer dan 10 netnummers. Dus wil jij een telefoonnummer met het netnummer van Parijs of Lyon? Dan ben je bij Fieber op het juiste adres. Een Frans nummer zorgt er niet alleen voor dat je lokaal bereikbaar bent, je kunt ook zelf uitbellen met het Franse telefoonnummer. Op deze manier kun je direct tegen scherpe tarieven bellen met een Frans landnummer. En misschien nog wel belangrijker, het Franse nummer waarmee je belt is zichtbaar bij de persoon die je belt.

Bel ons via
088 25 50 102 of

Maak hier een afspraak en wij bellen jou

Ben je op zoek naar een ander buitenlands telefoonnummer? Bij Fieber kun je voor meer dan 50 landnummers terecht. Een international telefoonnummer helpt jouw onderneming om lokaal aanwezig te zijn en zorgt voor een betrouwbare uitstraling in het land waar jij zakelijk actief bent.