Functies van Hosted VoIP

Als je kiest voor telefonie van Fieber, krijg je er veel extra opties bij. Een aantal van die features kende je al van je oude telefooncentrale. Maar we weten zeker dat er ook opties bij zitten waar je nog nooit aan had gedacht. Maar die wel ontzettend handig kunnen zijn voor jouw bedrijf. In dit overzicht hebben we de belangrijkste opties op een rij gezet.

Gratis functies Hosted VoIP

Contact Connect Advanced €3,-

Met Contact Connect Advanced integreer je de Hosted VoIP oplossing met een CRM, ERP of contactendatabase. Als er een klant belt, komen meteen de juiste klantgegevens en eventuele historie in beeld.

Contact Connect Advanced

UC Advanced €7,95

Wil je ook dat je team slimmer communiceert en succesvoller samenwerkt? Dankzij de geavanceerde functies van Unified Communications Advanced heb je alle samenwerkingstools in één professioneel pakket.

UC Advanced

Call Manager €9,95

De Call Manager is ideaal als je bedrijf een receptioniste of telefoniste heeft. De gebruiker beheert alle inkomende oproepen en ziet in één oogopslag welke collega beschikbaar is.

Call Manager

Onbeperkt bellen €9,-

Bel je veel en wil je achteraf geen verrassingen op je factuur? Kies dan voor Onbeperkt Bellen. Voor 9 euro extra per maand bel je naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Onbeperkt bellen