Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Hosted VoIP

Onbeperkt

Bel onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Per gebruiker
€ 17,50
per maand

Bestel
Bekijk de demo

Hosted VoIP

Meest gekozen

Bel vanaf € 0,02 per minuut naar vaste en mobiele nummers in Nederland

Per gebruiker
€ 8,50
per maand

Bestel
Probeer het gratis

Al 15.328 klanten kozen voor Hosted VoIP

Zij bestelden:

Hosted VoIP

71%

Hosted VoIP Onbeperkt

29%
Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,2 van 10241 beoordelingen
Feedback Company

Wat gebeurt er na je online bestelling?

Hosted VoIP

hosted voip demo

Bekijk onze demo over Hosted VoIP!

En kom erachter wat de functionaliteiten van Hosted VoIP zijn, en hoe die werken.

Bekijk de demo
Voip bellen

Flexibel
Je bent flexibeler dan ooit. Je bepaalt hoe en wanneer jij bereikbaar bent. Hosted VoIP kent geen beperkingen.

Telefooncentrale

Voordelig
Lage investeringskosten en bellen voor een vast bedrag per maand. Omdat je telefooncentrale virtueel is zijn dure onderhoudskosten verleden tijd. 

Voip bellen

Aanpasbaar
Gebruikers toevoegen is makkelijker dan ooit. Instellingen pas je eenvoudig zelf aan. Zit je bedrijf in een groeispurt? Hosted VoIP groeit mee.

Telefooncentrale

Eenvoudig
Overstappen is eenvoudig en ongecompliceerd. Wij helpen je kosteloos met de installatie om alles naar jouw wens in te richten.

informatie hosted voip

Download onze whitepaper met 4 tips om efficiënter te werken!

En kom erachter hoe de functionaliteiten van Hosted VoIP ervoor kunnen zorgen dat jij beter je werk kunt doen!

Download
Telefonie vergelijken ziggo

De 9 voordelen van Hosted VoIP – De modernste telefoonoplossing van dit moment. Maak je nog geen gebruik van Hosted V…  Lees verder

Zakelijke telefonie tele2

5 tekenen dat je zakelijke telefonie niet meer voldoet – Niemand wil een zakelijk telefoonsysteem dat slecht presteert. Het… Lees verder

Zakelijke telefonie Vodafone vergelijken

De 4 voordelen van een softphone desktop app – Een desktop softphone app wordt steeds populairder. Een softp… Lees verder

zakelijke telefonie vergelijken

Hosted telefooncentrale: top 10 functies – Wij zijn fan! Er is zo veel meer mogelijk in tegenstelling tot een traditionele tege… Lees verder

VoIP bellen

Besparen

Bespaar direct op je factuur. Je belt al vanaf 2 cent per minuut naar vaste nummers in Nederland. Wil je niet meer voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor Hosted VoIP onbeperkt. Alle tarieven vind je hier Wil je voip tarieven vergelijken stap over en ervaar de besparing.
Duidelijkheid in de kosten? Voor maar €9,- extra per maand per gebruiker kun je al onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Elke maand weet jij exact waar je aan toe bent. Wel zo makkelijk!
Hotdesking is een handige telefooncentralefunctie. Vooral voor werknemers die regelmatig weg zijn van kantoor en ook onderweg nog telefoontjes willen ontvangen. Ze kunnen dan hun telefoon zo instellen dat deze automatisch naar een ander nummer doorverwijst, bijvoorbeeld naar hun mobiele telefoon. Dat heeft een aantal voordelen: de klant krijgt het mobiele nummer van de werknemer niet te zien én jouw onderneming hoeft niet constant rekening te houden met veranderende telefoonnummers.

Vanaf elk toestel

Bellen via een app, browser of een via een VoIP toestel. Bepaal zelf hoe jij wilt communiceren met jouw klanten en leveranciers. Met Hosted VoIP kun je zelf bepalen waar en waarmee jij communiceert!

Ben je regelmatig in het buitenland of werk je wel eens thuis? Geen punt. Bellen kun je via je laptop of een app op je telefoon. Je kunt altijd en overal inloggen en bereikbaar zijn. Dat is VoIP bellen.

Je kan met je huidige telefoonnummer(s) eenvoudig overstappen of nieuwe nummer(s) aanvragen en gebruiken in combinatie met Hosted VoIP. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om nieuwe telefoonnummers toe te voegen aan de Hosted VoIP centrale.

Denk daarbij aan regionale (bijvoorbeeld 010 of 020) nummers, nationale nummers (bijvoorbeeld 085, 088, 0800, 0900) of internationale nummers.

Mogelijkheden:

Regionale nummers

  • Enkelvoudig nummer : 012-34567890
  • Nummerblok 10 : 012-34567890 – 012-34567899
  • Nummerblok 100 : 012-34567800 – 012-34567899

Nationale nummers

  • Enkelvoudig nummer : 085-1234567
  • Nummerblok 10 : 085-1234560 – 085-1234569
  • Nummerblok 100 : 085-1234500 – 085-1234599

Internationale nummers

Een virtuele vestiging in het buitenland is zeer makkelijk te realiseren met Hosted VoIP. Hoe makkelijk is het voor buitenlandse klanten om een lokaal nummer te bellen? Je beantwoord het gesprek eenvoudigweg vanaf jouw kantoor in Nederland of jouw buitenlandse vestiging. Fieber kan eenvoudig uw vestigingen in Europa aansluiten en een groot deel van de wereld.

Vast Mobiel Integratie

Door middel van Vast Mobiel Integratie kan je eenvoudig het vaste telefoonnummer koppelen aan je mobiel zonder doorschakel kosten. Alle functionaliteiten van de Hosted VoIP-centrale zijn ook op mobiel beschikbaar.

Totale vrijheid! Je kunt er zelf voor kiezen om een VoIP telefoon via ons aan te schaffen, je bestaande VoIP toestellen te blijven gebruiken of VoIP telefoons aanschaffen via een andere partij. Alles is mogelijk. Via onze FAQ kun je voor de meeste toestellen de juiste instellingen terugvinden. Kom je er toch niet uit? Onze nerds helpen je graag het toestel gebruiksklaar te maken.
hosted voip bellen
overstappen op voip

Overstappen

Eenvoudig en ongecompliceerd

Overstappen met je huidige telefonie naar de cloud is eenvoudig en ongecompliceerd. De installatie gaat snel. Wij zorgen voor een soepele overgang voor jouw medewerkers, vestigingen en systemen. Wij helpen jou met te bepalen hoeveel gebruikers en IP-telefoons je nodig hebt. Je kunt gebruik maken van bestaande IP-telefoons of een toestel bij ons bij bestellen. Deze krijg je dan in bruikleen. Je kunt ook je pc’s en smartphones verbinden met de gratis Fieber oplossingen. Als je wilt helpen wij jou met het overzetten van bestaande telefoonnummers. Je kunt natuurlijk ook nieuwe nummers bestellen.

Installatieservice

Alles kan naar jouw wens worden ingericht

Online installatie

Uniek bij Fieber zijn onze gratis gedetailleerde handleidingen. Dit houdt in dat jij helemaal zelf je Hosted VoIP omgeving naar jouw wensen in kunt richten. Welke telefoontoestellen gaan er allemaal rinkelen als iemand naar jouw bedrijf belt? Wat gebeurt er buiten openingstijden?

voip telefooncentrale
hosted voip telefooncentrale

Hosted VoIP

Altijd de nieuwste telecom faciliteiten.

Dankzij de sterke opkomst van VoIP bellen, het bellen via internet, hoef je voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kun je nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heb je geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten je bedrijf. Onder de naam Hosted VoIP biedt Fieber dit innovatieve telecomconcept aan.

Features

Standaard bij Hosted VoIP

 

Zelfs met een fulltime secretaresse die je telefoon opneemt, is het niet altijd mogelijk om iedereen direct te woord te staan. Daarom is een keuzemenu van belang: hiermee krijgen bellers direct de juiste informatie en krijg jij eventuele voicemailberichten doorgestuurd. Zo mis je nooit per ongeluk een belangrijk gesprek. Meer info over keuzemenu.
Wil je dat er meerdere telefoons rinkelen als er een gesprek binnenkomt? Of eerst op de ene afdeling en hierna op de volgende? Met Hosted VoIP stel je dit eenvoudig in met belgroepen in je belplan. Meer info over belgroepen.
Is je VoIP-telefoon of centrale niet te bereiken, dan schakelt het systeem automatisch door naar een fallback-nummer. Dit kunnen één of meerdere vaste of mobiele telefoonnummers zijn. Meer info over deze feature.
Jouw openingstijden stel je eenvoudig zelf in! Afhankelijk van het tijdstip van het gesprek volgt het systeem een, door jou aangemaakt, belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar Voicemail of naar een mobiel nummer. Lees meer over openingstijden.
Met een welkomst melding kom je meteen professioneler over bij de klant. Het eerste dat de beller hoort is een welkomsttekst, zoals bijvoorbeeld “welkom bij schoenmakerij De Leest”. Meer info over welkomsttekst.
Je telefoon doorschakelen naar mobiel is bij Fieber een van de vele gratis mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook gebeld worden op een andere werkplek met een vast toestel of zelfs op je tablet als je dat wilt. Meer info over doorschakelen.
Een antwoordapparaat is handig buiten openingstijden of als iedereen in gesprek is. De beller kan hier een bericht achterlaten.
Met één muisklik een telefoonnummer bellen vanuit je Outlook contacten of vanuit je browser? Met Clik to Dial van Fieber kan het! Meer info over Click to Dial.
Ontvang je voicemailberichten in je e-mailbox. En luister ze af op je mobiel of computer. Meer weten? Klik hier!
Met een wachtrij kun je de piekdrukte van bellers opvangen. De beller krijgt een boodschap te horen. Zodra er iemand vrij is, wordt de beller automatisch doorverbonden naar een vrije medewerker. Meer info over de wachtrij functie.
Een speciale klant voorrang geven? Klanten uit een bepaalde regio uit laten komen op de juiste vestiging? Dit is standaard mogelijk met het Hosted VoIP abonnement. Meer info over deze functie.
Zelf bepalen welke wachtmuziek jouw bedrijf laat horen? Eenvoudig een mp3 toevoegen naar keuze, of een melding laten horen tijdens de wachtmuziek? Het is een van de vele standaard functionaliteiten van Hosted VoIP. We bieden onze klanten zelfs keuze uit 77 soorten wachtmuziekjes! Meer info over Wachtmuziek.
Werkt jouw organisatie landelijk en niet regiogebonden? Kies dan voor een 085-nummer of een 088-nummerblok. Meer info over 085 of 088 nummer.
Wanneer je op zoek bent naar de beste VoIP provider, voip leverancier of voip aanbieder? Ervaar direct het verschil met je huidige voip provider! Hosted VoIP is dagelijks opzegbaar, wij zijn ervan overtuigd dat we de beste zijn.
Dit is een handige telefooncentralefunctie, vooral voor werknemers die regelmatig op verschillende kantoorlocaties werken. Hotdesking wil zeggen, het (tijdelijk) doorzetten van een telefoonaansluiting naar een ander toestel. Handig als je meerdere locaties hebt of regelmatig thuis werkt. Meer info over Hotdesking.
Met deze functie krijgt iedere telefoon binnen je netwerk een eigen nummer, waardoor klanten direct naar de persoon kunnen bellen die ze nodig hebben. Dit bespaart niet alleen de klanten tijd en frustratie, het zorgt er ook voor dat er minder telefoontjes via de klantenservice hoeven te gaan – zodat ook zij meer tijd overhouden om aan nuttigere zaken te besteden. Meer informatie.
Deze functie is één van de kernfunctionaliteiten van een hosted telefooncentrale: dit maakt een VoIP-systeem bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik. Extension dialing zorgt er simpel gezegd voor dat je medewerkers met een nummer van drie of vier cijfers kunt bellen.
Als werknemers hun telefoons aan hun eigen wensen aan willen passen, bijvoorbeeld door de werking van bepaalde knoppen aan te passen, zijn daar geen ingewikkelde ICT-trucjes voor nodig. Een paar simpele klikjes in de portal zijn voldoende. Meer info over autoprovisioning.
Dit is één van de essentieelste voordelen van hosted telefooncentrale services. Als je onderneming door brand, overstromingen of andere calamiteiten beïnvloed is, kun je met hosted services eenvoudig naar een andere locatie verplaatsen. En als je telefoons ook verwoest zijn, werkt je voicemail nog steeds, zodat telefoontjes nog altijd worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld je mobiel. Daarmee wordt het een stuk makkelijker om een draaiboek voor noodgevallen op te zetten! Meer informatie.