Hotdesking

Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk!

Hotdesking is simpel gezegd de mogelijkheid om overal in te loggen op je telefoonsysteem. Zo heb je altijd je gebruikersprofiel en instellingen bij de hand. Je kunt hierdoor dus een toestel thuis plaatsen en vanuit huis aanmelden op het bedrijfsnetwerk. Of wanneer je meerdere locaties hebt, op elke verschillende locatie werken.

Het toestel hoeft enkel te worden aangesloten op internet door middel van een internetkabel. De gebruiker meldt zich aan met zijn persoonlijke inlognummer en dan is het toestel klaar voor gebruik. Deze zijn in de virtuele telefooncentrale aangemaakt. Er kan gebeld en doorverbonden worden net zoals op kantoor.

  • Huisarts of tandarts voor het telefonisch spreekuur of de afsprakenlijn
  • Onderwijs, vlak voor schooltijd wanneer veel leerlingen ziek worden gemeld
  • Verkooporganisaties met veel inkomende gesprekken

Hotdesking is één van de diensten die je gratis bij Hosted VoIP geleverd krijgt. Heb je vragen over deze of andere features? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via 088 – 25 50 100.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

Advocatenkantoor? Makelaardij? Administratiekantoor? Dan is deze functie is perfect!

  • Bedrijven of instellingen met meerdere vestigingen. Zoals advocatenkantoren, makelaars of administratiekantoren. Stel, je bent gevestigd in Groningen maar rijdt ’s ochtends al naar jullie bedrijfslocatie in Amsterdam om een presentatie voor te bereiden die je ’s middags geeft. Je kunt dan op kantoor in Amsterdam inloggen op een toesten met jouw persoonlijke extensie en beschikt meteen over alle functies, alsof je in je eigen kantoor bent.
  • Organisaties met veel thuiswerkers. Met een online werkplek als Office 365 of andere cloud oplossingen hoeft je personeel heus niet elke dag op kantoor te komen. Soms is thuiswerken gewoon praktischer. Komt dit regelmatig voor, dan kan de thuiswerker thuis een Hosted VoIP toestel neerzetten. Thuiswerkdag? Dan is het een kwestie van aanmelden en je kunt aan het werk.
  • Organisaties die te maken hebben met een druk bezette receptie. Heb je meerdere receptionisten in dienst die mensen moeten verwelkomen, administratieve werkzaamheden en tegelijk de telefoon beantwoorden? Dan is het wellicht handig om één van je medewerkers thuis te laten werken. Diegene kan zich fulltime bezighouden met de telefoon en administratie, terwijl de ander zich op het verwelkomen van klanten kan richten.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten