Installatiebedrijf: altijd bereikbaar

Heb jij een installatiebedrijf, ben je loodgieter, gasfitter of heb je een ander bedrijf in de installatie-sector? Dan weet je maar al te goed dat telefonische bereikbaarheid erg belangrijk is. Want als een klant jou belt, wil hij zo snel mogelijk geholpen worden. Neem jij niet op? Dan bellen ze misschien wel een concurrent in de regio. Een gemist telefoontje kan je dus zo een klant kosten. Zorg dus dat jouw telefonie altijd optimaal werkt.

Bij Fieber kun je jouw telefonie gemakkelijk zelf regelen, zonder moeilijke instellingen of langlopende contracten. Al onze telefonie-diensten zijn per dag opzegbaar. Overstappen is zo geregeld, zonder gedoe. Je wordt door onze medewerkers van A tot Z geholpen en hebt altijd één vast aanspreekpunt. Speciaal voor bedrijven met personeel dat veel op de weg zit, zijn er veel slimme extra’s verkrijgbaar.

Ook het hebben van een snelle internetverbinding is steeds belangrijker in de installatiebranche. Ligt het internet er uit, dan kan je misschien niet meer pinnen en raak je klanten kwijt. Zorg er dus voor dat je de best mogelijke verbinding hebt.

Wil je weten wat er leverbaar is op jouw locatie? Vul het formulier in en geef daarbij even je postcode en huisnummer aan. Dan zoeken we het zo snel mogelijk voor je uit.

Vul in en we nemen contact met je op.

* Deze velden zijn verplicht

Locatie gebaseerd bellen

Stel: jouw bedrijf zit in Utrecht. Je hebt diverse monteurs in dienst en jouw werkgebied is de hele provincie Utrecht, van Woerden en Utrecht tot Hilversum en Veenendaal.

Hoe handig zou het zijn dat wanneer een klant uit Hilversum belt, de telefoon rinkelt bij de monteur die net bij een klus in Hilversum is? Hij kan dan als hij klaar is met zijn klus, meteen even langs rijden. Wel zo efficiënt! En heeft hij echt geen ruimte in zijn agenda, dan schakelt hij het gesprek gemakkelijk door naar een collega.

Deze service heet Location Based Routing en is een van de standaard opties. Het is vooral handig voor bedrijven met personeel dat veel op de weg zit, zoals installatiebedrijven.

Kies voor zakelijk internet

Fieber heeft als doel: zakelijke ICT makkelijk en toegankelijk maken. Versimpelen is dan ook één van onze doelstellingen. Ook als het gaat om zakelijk internet. Want goed internet is belangrijk voor jouw installatiebedrijf. Onze medewerkers zoeken graag voor je uit wat op jouw locatie de snelst mogelijke internetverbinding is.

Misschien ben je wel gevestigd in een straat waar glasvezel ligt. We raden dan altijd aan deze verbinding te gebruiken, want glasvezel is snel, stabiel en biedt veel mogelijkheden voor bedrijven. Vaak kun je dan ook kiezen voor een consumentenabonnement. Dat klinkt goed, want die zijn vaak goedkoper dan zakelijke abonnementen. Maar vergeet niet dat er ook nadelen aan kleven.

Mocht er storing ontstaan, dan word je met een zakelijk abonnement doorgaans veel sneller geholpen. Bovendien kun je bij ons tegen een scherp tarief ook pinnen over glasvezel. Een andere handige optie waar snel internet voor nodig is, is Cameramanager. Hiermee kun je altijd en overal jouw vestiging in de gaten houden. Ook als je bijvoorbeeld met vakantie bent.

Onze klanten