Regelmatig krijgen wij de vraag: bieden jullie ook een standaard pakket aan voor internet en telefonie? Hoogste tijd om hier iets mee te doen. Speciaal voor deze klanten hebben wij drie kantoorpakketten samengesteld. De pakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een goed beveiligde en betrouwbare internet– en telefonieomgeving. Er zijn 3 varianten beschikbaar: kantoorpakket voor 5, 10 en 20 medewerkers.

Met een eenmalige investering in apparatuur, ben je voor de komende jaren klaar. Je zorgt hiermee voor veilig internet, wifi en telefonie op kantoor. De maandelijkse kosten zijn laag, variërend van € 20,- bij 5 medewerkers tot € 72,50 bij 20 medewerkers. Het kantoorpakket bevat:

  • Router met firewall
  • Switch
  • Accesspoint
  • Control manager
  • Vaste telefoontoestel met gebruikers
  • Optioneel: nummerbehoud

De producten in dit pakket zijn zorgvuldig geselecteerd. Doordat de router, firewall en access points van dezelfde producent zijn, kun je alles beheren vanuit de cloud met de Control Manager. En dat is ontzettend makkelijk en overzichtelijk!

Control Manager: beheer je wifi netwerk

Hoeveel gasten zitten er op je wifi-netwerk en met welke apparaten? Zijn er mensen die ongewoon veel data verbruiken? Of wil je de wifi alleen beschikbaar stellen tijdens openingstijden? Dit kun je allemaal regelen via de Control Manager. Je hebt zelf volledig beheer over het netwerk. Extra voordeel is ook dat wij met de Control Manager het beheer op afstand kunnen doen, als je dit zelf niet wilt of kunt.

Beschermd het internet op met firewall

De router in het kantoorpakket is een router en firewall in één. Hiermee is je bedrijf uiterst goed beschermd tegen bedreigingen van buitenaf. Daarnaast beschik je met het pakket over 1 of 2 super sterke wifi access points. Hiermee creëer je jouw wifi hotspot op kantoor.

Gebruiksvriendelijke vaste telefoon

Elk kantoorpakket bevat het benodigde aantal Yealink telefoontoestellen. Dit toestel is uitermate geschikt voor op kantoor en is erg makkelijk in gebruik. Het behoud van jouw huidige telefoonnummer is optioneel. Vink hiervoor de optie ‘nummerbehoud’ aan tijdens het bestellen.

De volgende kantoorpakketten zijn nu beschikbaar:

Heb je specifieke wensen of behoefte aan een andere samenstelling van het pakket? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag via 088 – 25 50 100.

 

Interessante links

7 tips om besmetting van je WiFi tegen te gaan
Laat ons jouw router eens in handen nemen
Libersy Calendar
Fieber genomineerd voor Telecom Inspirience Awards
7 tips voor het verbeteren van je WiFi