Met Libersy Calendar kunnen jouw klanten eenvoudig via een website of Facebook-pagina een afspraak plannen. Libersy Calendar is bedoeld voor iedereen die op afspraak werkt. Bijvoorbeeld als kapper, pedicure, opticien of fysiotherapeut. Je bepaalt zelf welke tijden er beschikbaar zijn, waardoor je alle controle behoudt. Klanten kunnen ook buiten openingstijden afspraken plannen.

 

Algemene info

Libersy Calendar is een programma dat het makkelijker maakt om afspraken per medewerker te maken/beheren. Het programma is ook te gebruiken met smartphone of tablet, maar dit gaat wel via de website.  Het systeem verstuurt automatisch afspraakherinneringen via e-mail en/of SMS, 24 uur voor de afspraak. Via deze slimme berichten en herinneringen verlaag je het aantal no-shows (mensen die niet komen opdagen).

Via widgets kun je Libersy Calendar toevoegen op elke gewenste plek van je website, waardoor het extra makkelijk is om afspraken te plannen. Maar ook is het mogelijk om de plugin op je Facebook-pagina te integreren.

Medewerkers hebben volledige controle over de agenda, zij kunnen afspraakverzoeken afwijzen, afspraken herhalen, verzetten, annuleren, buiten openingstijden boeken en dergelijke. De beschikbaarheid is live gekoppeld aan je website. De kalender kan eenvoudig gekoppeld worden aan Outlook, iCal of Google Calendar.

 

Soorten Libersy Calendar

Libersy Instap:

Dit is het beginnersniveau. Het is een basic versie die geschikt is voor 1 medewerker, met een maximaal 20 diensten in de maand.

Libersy Standaard:

Een iets uitgebreidere versie, met een maximaal van 10 medewerkers en 100 diensten per maand.

Libersy Premium:

De meest uitgebreide versie die onbeperkt medewerkers en diensten kan aanbieden.

 

Waarom Libersy Calendar voor jouw onderneming gaat werken

Nu je tot slot wat meer weet over het slimme programma is het tijd om de voordelen op een rij te zetten.

  • Efficiënter ondernemen
  • Minder no-shows
  • Vele uren minder planningstijd
  • Minder ergernis door verstoring van de telefoon
  • Verbetert het rendement
  • Klanten komen eerder terug
  • Meer tijd om te ondernemen

 

 

Heb je vragen over Libersy Calendar, zakelijk internet of wil je meer informatie over onze andere producten of diensten? Gewoon even bellen. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Klik hier om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.

 

Interessante links

Zet je bedrijf online op kaart
Zakelijke telefonie
Waarom zulke verschillen in prijzen bij glasvezel internet?
Vast nummer op mobiel
Ondernemen in het buiteland