Voorkom dataverlies door verwijderde e-mails

Je kent het wel: je bent dat ene belangrijke mailtje kwijt. Na een lange zoektocht in je mailbox kom je er achter dat je hem onbewust moet hebben verwijderd. Dit kan ontzettend vervelend zijn, helemaal wanneer het belangrijke informatie bevat die je niet kunt achterhalen. Wist je dat e-mails die door jouzelf verwijderd worden, permanent weg zijn en niet teruggehaald kunnen worden?

75 procent van het dataverlies komt door mensen die per ongeluk of opzettelijk bestanden verwijderen. Daarvoor is nu een oplossing. Met Fieber E-mail Backup wordt automatisch een backup gemaakt van je mailbox. Ben je een mailtje kwijt, dan heb je ze met 1 druk op de knop weer terug!

Actie: heel november gratis uitproberen

Alleen deze maand kun je gratis gebruik maken van de e-mail backup oplossing. Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Maar Office 365 staat toch veilig in de cloud?

Dat klopt, maar dit betekent niet dat het veilig is als je een mailtje zelf verwijdert! Verwijderde items worden na 14 dagen permanent verwijderd in Office 365. Daarna ben je ze echt kwijt.

Voorkom verloren tijd en hoge IT kosten

Als je geen goede backup voorziening hebt ingesteld, duurt het terughalen van de data minimaal 6 uren aan inspanning en veel technische kennis. Behalve de verloren productiviteit en IT kosten, is dit vaak nog duurder dan Fieber E-mail Backup voor een heel jaar! Je betaalt slechts € 2,70 per gebruiker per maand en dan heb je het op en top geregeld. Verloren bestanden haal je gemakkelijk terug.

Ongelimiteerde e-mail backup

Met Fieber E-mail Backup betaal je één vast bedrag per mailbox. Ongeacht de grootte ervan. Bestaat je mailbox uit 1, 20 of 200 GB? Het bedrag per gebruiker blijft altijd hetzelfde.

Sharepoint en OneDrive Backup

Maak je gebruik van Sharepoint of OneDrive? Ook deze software staat in de cloud, maar ook hier wordt niet automatisch een backup van gemaakt. Voor €2,70 extra per maand heb je ook deze data veilig gesteld. Toch per ongeluk een bestand verwijderd? Met 1 klik zet je óf de hele backup terug, óf enkel het verwijderde bestand. Meer info over Fieber E-mail, Sharepoint en OneDrive Backup.

Meer informatie over Fieber E-mail Backup? Neem contact met ons op via 088 – 25 50 100 of per e-mail.

Interessante links

5 Redenen om een office 365 back-up te maken.
Office 365 Back-up: 7 Dingen die je moet weten.
WINMAG Pro: Internet backup MKB proof.
Verzekerd van internet: nooit meer storing met Fieber internet Backup!
Wereld back-up dag!