De makelaar: altijd bereikbaar

Als makelaar wil je altijd bereikbaar zijn. Het werk gaat altijd door, ook buiten kantoortijd. Een gemist telefoontje kan funest zijn voor je klant of voor jou. Ben je bedrijfsmakelaar, woningmakelaar, verhuurmakelaar of nieuwbouwmakelaar? In alle gevallen is het zaak dat je de zakelijke telefonie perfect geregeld hebt.

Realworks CRM makelaar

Onze telefonie-oplossing is ook goed te combineren met Realworks en andere CRM systemen voor makelaars. Hiermee kan je rechtstreeks vanuit je CRM pakket bellen. Ook zie je meteen de klantgegevens in beeld, wanneer de klant je belt. Wel zo klantvriendelijk én efficiënt!

Ook het hebben van een supersnelle internetverbinding is steeds belangrijker in jouw branche. Een virtuele rondleiding door een woning, live video bezichtigingen, hoge resolutie foto’s van een woning of bedrijfspand, noem maar op. We helpen jou graag om de best mogelijke internetverbinding te vinden voor jouw locatie.

Neem contact met mij op.

* Deze velden zijn verplicht

Hosted VoIP voor makelaars

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en betekent bellen over een computernetwerk zoals het internet. Je hebt dus geen analoge of ISDN-lijn meer nodig. Dat betekent ook geen dure investeringen in een telefooncentrale, maar wel alle functionaliteiten zoals doorschakelen, antwoordapparaat en veel meer. Lees meer over Hosted VoIP.

Een van die handige opties van Hosted VoIP is tijdschakeling. Hiermee kan je op vaste tijdstippen je vaste nummer doorschakelen naar je mobiel. Wat wil je bijvoorbeeld dat er gebeurt na sluitingstijd van je kantoor? Wil je altijd bereikbaar zijn voor de klant, ook ’s avonds en in het weekend? Dan schakel je het toestel na 17.00 uur automatisch door naar je mobiel. Wil je liever dat klanten die buiten kantoortijd bellen, hun boodschap in kunnen spreken? Dan schakel je de telefoon door naar de voicemail of het antwoordapparaat. Hiermee bied je de klant extra service precies hoe jij het wilt, ook buiten kantoortijden.

De digitale makelaar

Een virtuele rondleiding door een woning of bedrijfspand, hoge resolutie foto’s en toenemend gebruik van social media: in de makelaarsbranche is een snelle internetverbinding onmisbaar. Zorg dat je voorop loopt en dat je verbinding snel en stabiel is.

Fieber heeft als doel: zakelijke ICT makkelijk en toegankelijk maken. Versimpelen is dan ook één van onze doelstellingen. Ook als het gaat om zakelijk internet. Want voor jouw kantoor is een veilige, snelle en stabiele verbinding van groot belang. Onze medewerkers zoeken graag voor je uit wat op jouw locatie de snelst mogelijke internetverbinding is. Bel ons op 088 – 25 50 100 of vul het formulier in.