De beste bereikbaarheid voor jouw bedrijf

Optimale bereikbaarheid is voor jouw marketingbureau, communicatiebureau of internetbureau van groot belang. Digitale bereikbaarheid, maar ook telefonisch. Ieder gemist telefoontje kan immers een gemiste klant zijn. Daarom moet je kunnen vertrouwen op telefonie die altijd werkt en bovendien gemakkelijk in beheer is. Fieber helpt je in de zoektocht naar de beste zakelijke telefonie en internet.

Bij Fieber ben je in staat je telefonie gemakkelijk te regelen, zonder moeilijke instellingen of langlopende contracten. Al onze telefonie-diensten zijn per dag opzegbaar. Overstappen is bij Fieber zo geregeld, zonder gedoe. Je wordt door onze medewerkers van A tot Z geholpen en hebt altijd één vast aanspreekpunt. Onze zakelijke telefonie is op basis van Hosted VoIP: bellen over internet.

Ook het hebben van een supersnelle internetverbinding is steeds belangrijker in de marketing- en communicatiebranche. Ligt het internet er uit, dan kunnen jij en je medewerkers wel naar huis. Bijna alle communicatie gaat per e-mail, WeTransfer, Dropbox, OneDrive of andere cloudoplossingen. Zorg er dus voor dat je de best mogelijke verbinding hebt.

Wil je weten wat er leverbaar is op jouw locatie? Vul het formulier in en geef daarbij even je postcode en huisnummer aan. Dan zoeken we het zo snel mogelijk voor je uit.

Meer info? Vul in en we nemen contact met je op!

* Deze velden zijn verplicht

Telefonie regel je zelf

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en betekent bellen over een computernetwerk zoals het internet. Dat betekent ook geen dure investeringen in een telefooncentrale, maar wel alle functionaliteiten zoals doorschakelen, antwoordapparaat en veel meer. Lees meer over Hosted VoIP.

Met Hosted VoIP ben je altijd bereikbaar via één vast nummer. Ook buiten kantoortijden, als jij dat wilt. Hierdoor zorg je voor een professionele en betrouwbare uitstraling van je bedrijf. Een paar handige functies:

  • Voicemail to e-mail: al je voicemailberichten worden doorgestuurd naar je e-mailbox
  • Al je medewerkers een eigen rechtstreeks nummer
  • Met nummerherkenning speciale klanten voorrang geven
  • Of juist hardnekkige callcenters standaard in de voicemail terecht laten komen
  • Koppeling met je CRM systeem

Bekijk hier het volledige overzicht van features.

De digitale marketeer

Hoge resolutie ontwerpen, foto’s en toenemend gebruik van video op social media: in de marketing- en communicatiebranche is een snelle internetverbinding onmisbaar. Zorg dat je voorop loopt en dat je verbinding snel en stabiel is.

Fieber heeft als doel: zakelijke ICT makkelijk en toegankelijk maken. Versimpelen is dan ook één van onze doelstellingen. Ook als het gaat om zakelijk internet. Want voor jouw kantoor is een veilige, snelle en stabiele verbinding van groot belang. Onze medewerkers zoeken graag voor je uit wat op jouw locatie de snelst mogelijke internetverbinding is. Bel ons op 088 – 25 50 100 of vul het formulier in.

Onze klanten