Mobiel abonnement voor ZZP-er

De ZZP-er als doelgroep

Steeds meer providers en GSM webshops zien de ZZP-er als een doelgroep. Niet alleen de telecom ziet de ZZP-er als doelgroep, ook andere zakelijke dienstverleners bieden steeds vaker ‘zaken op maat’ voor de ZZP-er. Een mooie ontwikkeling waarvan jij als zelfstandige kan profiteren! Op zoek naar een geschikt mobiel abonnement voor ZZP-er? Wij vertellen je er meer over.

Heb je vragen? Gewoon even bellen: 088 25 50 100

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Limburg01Prima bedrijf, fijne platte organisatie die met jonge techneuten hard aan de weg werkt.★★★★★★★★★★IrisNa een rommelige start ben ik tevreden! Technisch (zover een leek als ik dat kan beoordelen): perfect. De informatie in het begin was rommelig waardoor ik uiteindelijk een week later startte dan verteld. De facturering is me nog een raadsel; ik krijg een factuur die meteen al hoger is dan het vaste maandbedrag wat ik heb afgenomen.... IK wacht de eerstvolgende factuur (van een volle maand) af zodat ik een beeld heb en gericht ★★★★★★★★★★TexelduinenIk heb goede ervaringen met dit bedrijf. Ik ben netjes en goed geholpen★★★★★★★★★★AnoniemTop★★★★★★★★★★Anoniemgoede ervaring ★★★★★★★★★★AnoniemTot op heden prima. ★★★★★★★★★★VIP Travel ServicesPrima tot nutoe★★★★★★★★★★Spectrum SecurityFijne medewerkers, fijne service★★★★★★★★★★Company Brokers BV / Admin Partners BVWij zijn al jaren een tevreden klant. Door de verhuizing en deels opsplitsing over 2 vestigingen moest e.e.a. aangepast worden. Dit werd naar volle tevredenheid van ons uitgevoerd door Fieber.★★★★★★★★★★E2M Technologies B.V.Denkt mee, Goed advies over te gebruiken producten en services. Probeert je echt in alle opzichten de beste ervaring te geven.
Feedback Company

Meer informatie? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

* Deze velden zijn verplicht

Mobiel abonnement voor ZZP-er

Fieber biedt de perfecte oplossing voor de ZZP’er

Nooit meer doorverbinden: gewoon bereikbaar zijn op je mobiel met je vaste nummer. Hierdoor behoud jij je zakelijke uitstraling van een vast telefoonnummer op je visitekaartje of je website. Een vast telefoonnummer straalt betrouwbaarheid uit. Ook kun je gebruik maken van een aantal handige functies zoals een wachtrij. Als je dan in gesprek bent op je vaste telefoonnummer dan komt beller nr. 2 in de wachtrij. Je kunt er voor kiezen dat deze beller ook een gesproken tekst te horen krijgt, bijvoorbeeld dat de beller de eerst wachtende in de rij is. Op deze manier zorg je voor een professionele en zakelijke uitstraling en mis je nooit meer een belangrijk gesprek.

mobiel abonnement voor zzp-er

Heb je vragen? Gewoon even bellen:  088 25 50 100

De voordelen

van een mobiel abonnement voor ZZP-er

mobiel abonnement zzp

Heb je wel eens nagedacht over een keuzemenu?

Een keuzemenu kan een handige manier zijn om zelf meer tijd over te houden, want als ZZP-er heb je het vaak al druk genoeg. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het volgende keuzemenu: “Toets 1 voor administratie” (de beller krijgt een voicemail dat je op dit moment niet bereikbaar bent, ze krijgen dan de mogelijkheid een voicemail in te spreken zodat jij tijd hebt voor nieuwe klanten), toets 2 voor informatie” (de beller wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon). Zo kun je zelf bepalen waar je tijd voor vrij wilt maken.

Kortom

Een vast nummer op je mobiel biedt veel voordelen voor een ZZP-er. Vast mobiel integratie biedt je mogelijkheden die alle grote bedrijven ook hebben maar dan teruggebracht naar één zakelijk mobiel abonnement.

  • nooit meer je vaste nummer doorschakelen naar mobiel
  • uitgebreide telefooncentrale functionaliteiten
  • welkomstmelding
  • keuzemenu