Mobiel abonnement voor ZZP-er

De ZZP-er als doelgroep

Steeds meer providers en GSM webshops zien de ZZP-er als een doelgroep. Niet alleen de telecom ziet de ZZP-er als doelgroep, ook andere zakelijke dienstverleners bieden steeds vaker ‘zaken op maat’ voor de ZZP-er. Een mooie ontwikkeling waarvan jij als zelfstandige kan profiteren! Op zoek naar een geschikt mobiel abonnement voor ZZP-er? Wij vertellen je er meer over.

Heb je vragen? Gewoon even bellen: 088 25 50 100

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★ApptimizeWij zijn inmiddels een aantal jaren klant en zijn altijd met grote tevredenheid geholpen. Zowel bij het meedenken over de juiste oplossing als het korte tijd uitvoeren van onze wensen zijn hierbij opvallend.★★★★★★★★★★AnoniemHeel goed geholpen. Professioneel bedrijf★★★★★★★★★★WillemsEind goed ,al goed.Alles functioneert goed. ★★★★★★★★★★AnoniemHeel goed advies en persoonlijk contact. Direct diensten kunnen regelen en migratie vanaf de oude provider in gang gezet.★★★★★★★★★★Anoniemgoed★★★★★★★★★★Anoniemvoldoende★★★★★★★★★★AnoniemTOP★★★★★★★★★★Michiel van der BurghAardige mensen maar problemen die ik heb in de combinatie van Fieber met een Googlechrome belsysteem worden stelselmatig eerst gebagatelliseerd. Daarna komt er wel een oplossing maar ook weer niet echt. ★★★★★★★★★★Corduidelijke website en ben al jaren gebruiker van producten zonder storingen of problemen★★★★★★★★★★AnoniemGeweldig, deze mensen zijn echt service gericht en helpen overal waar ze kunnen zodat je snel door kunt
Feedback Company

Meer informatie? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

* Deze velden zijn verplicht

Mobiel abonnement voor ZZP-er

Fieber biedt de perfecte oplossing voor de ZZP’er

Nooit meer doorverbinden: gewoon bereikbaar zijn op je mobiel met je vaste nummer. Hierdoor behoud jij je zakelijke uitstraling van een vast telefoonnummer op je visitekaartje of je website. Een vast telefoonnummer straalt betrouwbaarheid uit. Ook kun je gebruik maken van een aantal handige functies zoals een wachtrij. Als je dan in gesprek bent op je vaste telefoonnummer dan komt beller nr. 2 in de wachtrij. Je kunt er voor kiezen dat deze beller ook een gesproken tekst te horen krijgt, bijvoorbeeld dat de beller de eerst wachtende in de rij is. Op deze manier zorg je voor een professionele en zakelijke uitstraling en mis je nooit meer een belangrijk gesprek.

mobiel abonnement voor zzp-er

Heb je vragen? Gewoon even bellen:  088 25 50 100

De voordelen

van een mobiel abonnement voor ZZP-er

mobiel abonnement zzp

Heb je wel eens nagedacht over een keuzemenu?

Een keuzemenu kan een handige manier zijn om zelf meer tijd over te houden, want als ZZP-er heb je het vaak al druk genoeg. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het volgende keuzemenu: “Toets 1 voor administratie” (de beller krijgt een voicemail dat je op dit moment niet bereikbaar bent, ze krijgen dan de mogelijkheid een voicemail in te spreken zodat jij tijd hebt voor nieuwe klanten), toets 2 voor informatie” (de beller wordt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon). Zo kun je zelf bepalen waar je tijd voor vrij wilt maken.

Kortom

Een vast nummer op je mobiel biedt veel voordelen voor een ZZP-er. Vast mobiel integratie biedt je mogelijkheden die alle grote bedrijven ook hebben maar dan teruggebracht naar één zakelijk mobiel abonnement.

  • nooit meer je vaste nummer doorschakelen naar mobiel
  • uitgebreide telefooncentrale functionaliteiten
  • welkomstmelding
  • keuzemenu