Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Data Only
1 GB

  • Super snel 4G internet
  • Betrouwbaar KPN netwerk

€ 9,-
per maand

Bestellen
Bel mij

Data Only
10 GB

Meest gekozen

  • Super snel 4G internet
  • Betrouwbaar KPN netwerk

€ 22,-
per maand

Bestellen
Bel mij

Data Only
20 GB

  • Super snel 4G internet
  • Betrouwbaar KPN netwerk

€ 27,-
per maand

Bestellen
Bel mij

Vragen? Bel ons op 088- 25 50 102 óf     Bel Mij terug

Zakelijk data only

Flexibel internetten

Wil jij ook het gemak en de flexibiliteit van mobiel internet? Onderweg overal e-mailen en surfen op je iPad, laptop of tablet? Dan heb je een Data Only bundel nodig. Bij Fieber is het mogelijk dat je een Zakelijk Data Only bundel afsluit, zónder de afname van een mobiele dienst.

Supersnel internet met 4G

Wil je altijd en overal snel internetten? Met het 4G-netwerk van Fieber maak je wanneer en waar je wilt gebruik van het snelle 4G netwerk en ben je niet meer afhankelijk van WiFi.

4G is beschikbaar op alle data abonnementen van Fieber. Daarnaast heeft Fieber 4G+/LTE advanced beschikbaar gesteld aan al zijn abonnees. Als je over een toestel met deze 4G+ techniek beschikt, dan kan je zelfs piekdownloadsnelheden tot 256Mbps behalen.

Databundels

Fieber biedt Data Only bundels met 1 GB, 10 GB en zelfs 20 GB voor een vast bedrag per maand zodat er altijd een bundel is die aansluit bij jouw verbruik. Indien je de bundel overschrijdt, biedt Fieber een scherp buitenbundeltarief.

Betrouwbaar netwerk

Fieber maakt gebruik van het betrouwbare GSM/UMTS-netwerk van KPN. Daardoor heb je in heel Nederland de beschikking over het betrouwbare snelle 4G netwerk.

Overzicht en gebruikersgemak

Met Mobiel Internet van Fieber hoef je niet bang te zijn voor hoge rekeningen. Via Operator Online heb je real-time inzicht en controle over je dataverbruik. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Producten