Stel je eens voor dat je financiële medewerker tijdens het werk per ongeluk een verkeerde link aanklikt. Ogenschijnlijk gebeurt er niets, maar zonder dat hij het door heeft, wordt er spyware geplaatst op zijn computer. De gevolgen zijn niet te overzien. Door de spyware worden bankgegevens gestolen en wordt de zakelijke bankrekening leeggeroofd. Een grote ramp!

Je denkt misschein: ach, niets aan de hand want mijn bank is hiervoor toch verzekerd? Niets is minder waar! Als je als gebruiker geen virusscanner hebt, heb je er niet alles aan gedaan om dit te voorkomen. Dikke pech dus, want je bent al je geld kwijt. Behalve de financiële schade die je hiermee oploopt, loopt je imago en betrouwbaarheid ook een flinke deuk op.

Norton antivirus

norton bestellenBescherm jezelf, je medewerkers en je bedrijf tegen de gevaren op het internet. Norton Antivirus is een simpel en gebruiksvriendelijk antivirus programma. De Norton dienst die wij aanbieden is speciaal bedoeld voor het MKB: de maandelijkse kosten zijn laag: € 1,39 per gebruiker (minimale afname is 5 accounts). Je krijgt bovendien altijd de laatste updates.

Actie: 1 maand gratis

Profiteer in december 2017 van de Norton actie! Maak gedurende 1 maand gratis gebruik van Norton Antivirus. Klik hier om meteen te bestellen.

Waarom antivirus?

Je vraagt je misschien af of en waarom je een antivirusprogramma nodig hebt. Toch is het erg belangrijk om je goed te beveiligen. Het internet is voor je bedrijf waarschijnlijk de grootste bron van veiligheidsrisico’s. Onbetrouwbare websites en rare e-mails kunnen een bron van virusinfecties en malware zijn die kunnen leiden tot het verlies van gegevens en geld. Daarbij is in veel gevallen de mens de zwakste schakel: een klik op een verkeerde link door een onwetende medewerker is zo gebeurd.

Veelgestelde vragen Norton:

  • Norton gebruikt toch veel geheugen van mijn computer waardoor hij minder snel wordt? Dat is onjuist. Van alle antivirusprogramma’s is Norton degene die het minste RAM geheugen gebruikt.
  • Mijn bank is toch verzekerd voor cybercriminaliteit? Dat is niet waar. Jij zult er als klant alles aan moeten doen om dit te voorkomen.

Meer weten over Norton Antivirus? Bekijk deze pagina of neem contact met ons op via 088 – 25 50 100 of per e-mail.