Nummerherkenning

Geef VIP klanten voorrang!

Heb je een kring van vaste klanten die je voorrang wilt geven op andere bellers? Met Hosted VoIP van Fieber kun je ze een VIP-positie geven! Je kunt de telefoonnummers invoeren en er zo voor zorgen dat ze rechtstreeks uitkomen bij de service afdeling.

Deze feature heet Location Based Routing en is één van de standaard opties wanneer je bij ons Hosted VoIP afneemt. Naast het doorschakelen van onbekende nummers, kun je ook telefoontjes automatisch laten doorschakelen op basis van:

  • Netnummer
  • Postcode
  • Afzendernummer

Je kiest voor doorschakeling op basis van netnummer wanneer je meerdere locaties hebt met één landelijk telefoonnummer. Stel dat je een bakkerij hebt in Amsterdam en Utrecht. Je laat dan je bellers met netnummer 020 uitkomen bij de bakkerij in Amsterdam en 030 in Utrecht. Doorschakelen op basis van postcode kan ook. Onze geavanceerde telefooncentrale ziet vanuit welk postcodegebied gebeld wordt en levert de beller af op de juiste vestiging.

Nummerherkenning is één van de diensten die je gratis bij Hosted VoIP geleverd krijgt. Heb je vragen over deze of andere features? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via 088 – 25 50 100.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

Meteen het keuzemenu overslaan

De oplossingen die wij inmiddels hebben opgeleverd met nummerherkenning zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan een installatiebedrijf met klanten die een service contract hebben en deze klanten laat je met voorrang binnenkomen op de service afdeling. Of een groot zakelijke klant laat je rechtstreeks binnenkomen bij het accountteam. Deze klant hoeft dan niet door het standaard keuzemenu heen.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten