Bellen en internet op school: topprioriteit!

 

In het onderwijs is een groeiende behoefte aan goede ICT voorzieningen. Zowel de telefonie als het internet moet op orde zijn. Want ouders, leerlingen en docenten vragen erom.

Fieber heeft veel ervaring met het leveren van complete telefoniesystemen aan scholen; zowel in het basisonderwijs als in het middelbaar onderwijs. We weten waar onderwijsinstellingen behoefte aan hebben en denken graag met je mee. Staat er een fusie op de planning, groeit het aantal leerlingen of moet er juist een locatie sluiten? Geen zorgen, de telefonie is snel en gemakkelijk aan te passen aan de nieuwe situatie.

Ook op het gebied van internet zijn wij een vast aanspreekpunt voor menig onderwijsinstelling. Het is afhankelijk van jouw schoollocatie welke snelheden we kunnen bieden. We zoeken dit graag voor je uit.

* Deze velden zijn verplicht

Telefonie: flexibel en eenvoudig

 

Met Hosted VoIP van Fieber is je telefonie volledig in de cloud. Hiermee kun je al jouw diensten zelf online aanmaken en aanpassen. Zo kies je zelf je openingstijden, stel je gemakkelijk je belplan in en schakel je inkomende telefoontjes door naar je mobiele telefoon. Ook heb je goed inzicht in je gespreksgeschiedenis, voor zowel de binnenkomende als uitgaande gesprekken.

Bereikbaar zijn in het gehele schoolgebouw: met draadloze toestellen is dit mogelijk. Het werkt via het internet, je hebt dus geen telefoonlijn meer nodig. De toestellen worden aangesloten op de bestaande internetverbinding. Het is lokatie onafhankelijk, je kunt het dus uitstekend gebruiken voor alle schoollocaties en bijgebouwen.

Internet: betrouwbaar en snel

 

Met het toenemende gebruik van digitale leermiddelen en educatieve technologie neemt het belang van snel internet voor scholen alleen maar toe. Een trage verbinding betekent vaak dat lessen niet kunnen worden gegeven. Om nog maar te zwijgen van Magister, Moodle, EduArte, N@Tschool, Somtoday of een ander leerlingvolgsysteem of ELO. Kortom: het internet moet op school gewoon goed geregeld zijn.

Fieber adviseert je graag op het gebied van internet. Wij zoeken voor je uit wat de best mogelijke verbinding is op jouw locatie, uiteraard tegen het meest gunstige tarief. Bel ons op 088 – 25 50 100 of vul het formulier in, dan zoeken we het voor je uit!

Onze klanten

Vragen? Bel ons op 088 – 25 50 100

Waarom Fieber?

  • Korte lijntjes en één vast aanspreekpunt

  • Versimpelen: geen ingewikkelde vaktermen maar heldere taal

  • Net dat beetje extra service, waardoor jij aangenaam verrast wordt