Openingstijden

Bereikbaar op elk tijdstip!

Wat als de klant jouw bedrijf buiten openingstijden belt? Wil je deze telefoontjes naar je mobiele telefoon doorschakelen of laat je de klant liever een bericht inspreken in je voicemailbox? Met de module Openingstijden kun je dit gemakkelijk zelf instellen. Deze functionaliteit wordt ook wel ‘Tijdsroutering’ genoemd. Het systeem volgt het door jou ingestelde belplan. In het weekend gaat het gesprek bijvoorbeeld naar de Voicemail of naar een mobiel nummer.

Met de combinatie van de gratis features openingstijden, Welkomsttekst en Voicemail naar e-mail ben je zowel binnen als buiten openingstijd gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant.

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de belgroepen met gespreksvalidatie. Binnen openingstijden ben je bijvoorbeeld bereikbaar op kantoor en daarbuiten op één of meerdere mobiele toestellen.

De ‘Openingstijden’ feature is één van de diensten die je er gratis bij krijgt als je bij ons je telefonie onderbrengt. Heb je vragen over deze of andere features? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via 088 – 25 50 100.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

VoIP beheren: hoe werkt het?

Als je klant wordt van Fieber dan krijg je een inlognaam en wachtwoord voor je eigen beheeromgeving. Daar kan je alles precies zo instellen hoe jij het wilt hebben. Natuurlijk helpen wij je om hier wegwijs in te worden. Als je de toestellen hebt ontvangen en alles is klaar voor gebruik, dan belt ons supportteam je om de basis in orde te maken.

In de beheeromgeving kun je in het belplan aangeven wat er moet gebeuren op het moment dat iemand je belt. Ook kun je realtime statistieken inzien van je bereikbaarheid en maak je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een doorschakeling naar je mobiele nummer. Alle functies van de traditionele telefooncentrale, en nog veel meer! Lees meer over Hosted VoIP.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten