Persoonlijk doorkiesnummer

Kies rechtstreeks en bespaar tijd!

Met een persoonlijk doorkiesnummer zijn jouw medewerkers rechtstreeks bereikbaar. Een telefoonnummer is hierdoor niet meer gekoppeld aan een toestel, maar aan een medewerker die op elk toestel kan inloggen. Een andere naam hiervoor is Direct inward Dialing. Erg klantvriendelijk, want de klant hoeft niet eerst langs een receptie of keuzemenu maar heeft meteen de juiste persoon aan de lijn.

Nummerblok 10, 100 of meer

Om al jouw medewerkers te voorzien van een persoonlijk doorkiesnummer, is het van belang dat je een nummerblok aanschaft. Dit is een reeks van 10100 of meer unieke telefoonnummers. Je kunt de nummers dan toekennen aan een persoon en precies zo instellen hoe jij het wilt.

Met een nummerblok dat begint met het netnummer uit jouw regio, heb je een regionale uitstraling. Ideaal wanneer jouw bedrijf regionaal actief is. Opereert jouw bedrijf landelijk? Kies dan voor een nummerblok dat begint met 085 of 088.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

Nummerbehoud van je huidige telefoonnummers

Geen behoefte aan een nieuw 088 of 085-nummer? Wij kunnen zorgen voor nummerbehoudd van je huidige nummers als je de overstap maakt naar Hosted VoIP van Fieber. Hierdoor hoef je geen nieuwe nummers naar je klanten en relaties te communiceren. Dit overzetten van een nummer noemen we ‘porteren’ en duurt ongeveer 5 werkdagen. Nadat de portering is afgerond, komen gesprekken op je huidige nummer(s) direct binnen op je Voip centrale.

Nadat je het nummerbehoud hebt besteld, geven wij zo snel mogelijk aan je door op welke datum en tijdstip de portering zal plaatsvinden. Tot het tijdstip van porteren blijft je huidige telefonie situatie zoals het is. Bij een nieuwe bestelling kunnen wij wel een tijdelijk Voip nummer voor je activeren, zodat je de nieuwe Voip telefooncentrale alvast even kunt testen.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten