Sim only zakelijk

Gratis installatie service

7 dagen per week support

Hoge klanttevredenheid

Makkelijk overstappen

Vodafone Sim Only

Tmobile sim only

 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt smsen
 • Vast mobiel integratie mogelijk

Per gebruiker vanaf
€16
per maand

Kies bundel
Advies gesprek
Telfort Sim Only

Telfort sim only

Meest gekozen

 • Onbeperkt bellen mogelijk
 • Onbeperkt smsen
 • Vast mobiel integratie mogelijk

Per gebruiker vanaf
€ 13,88
per maand

Kies bundel
Advies gesprek
Fieber Sim Only

Fieber sim only

 • Onbeperkt bellen naar vast en mobiel
 • Onbeperkt smsen
 • Vast mobiel integratie mogelijk

Per gebruiker
€ 18,50
per maand

Kies bundel
Advies gesprek

Sim only zakelijk: altijd bereikbaar voor jouw klanten. Een sim only zakelijk abonnement is handig wanneer je nog een telefoon hebt. Deze kun je gebruiken met je nieuwe sim only zakelijk abonnement. Zo heb je geen extra kosten voor de telefoon.

Voordelen van een zakelijk mobiel abonnement met telefoon

Sim only zakelijk
Een Sim Only zakelijk is in principe hetzelfde als een gewoon Sim Only abonnement. Je krijgt van je provider alleen een simkaart en zorgt zelf voor een mobiele telefoon of smartphone.

Een zakelijk Sim Only abonnement bestaat uit bundels. Voor een bundel betaal je iedere maand een vast bedrag. In ruil daarvoor krijg je dan een bepaald aantal belminuten, sms’jes of MB’s. Bij Fieber kan je kiezen uit diverse providers, belbundels en kun je ter aanvulling ook een internetbundel nemen.

Met zowel gewone als zakelijke Sim Only abonnementen regel je zelf je mobiele telefoon en neem je bundels. Toch zijn zakelijke Sim Only abonnementen vaak duurder dan particuliere Sim Only abonnementen. Hoe kan dat?

Het prijsverschil komt vooral omdat providers voor zakelijke abonnementen bepaalde garanties geven. Bijvoorbeeld dat een storing altijd binnen 24 uur verholpen is. Ook hebben zakelijke klanten bij hun provider vaak een persoonlijk aanspreekpunt dat zijn bedrijf kent en zijn vragen goed kan beantwoorden. Providers bieden zakelijke klanten dus vaak uitgebreidere service dan ‘gewone’ klanten, wat een zakelijk abonnement duurder maakt.

Onbeperkt bellen

Je kunt zo veel bellen als je wil. We bieden namelijk een onbeperkte belbundel aan. Moet je dagelijks met klanten of relaties bellen en wil je je daarbij geen zorgen maken om je verbruik? Dan is deze bundel ideaal. Het extra voordeel is dat je er ook onbeperkt mee kunt sms’en. Hiervoor heb je dan dus geen aanvullende bundel nodig.

Maandelijks aanpasbare bundels

Je kunt sommige bundels van elke maand gratis naar boven of beneden aanpassen. Dit doe je via door in te loggen op de beheers portal. Handig als je met vakantie gaat en je jouw zakelijke telefoon meeneemt. Je gebruikt die maand dan vast meer MB’s van je bundels. Om geld te besparen, kun je dan de bundels aanpassen.

Gratis 4G

Bij sommige providers betaal je niet extra voor 4G-internet. Met Sim Only heb je het zelfs standaard. Zonder daar iets voor te hoeven doen. Zo heb je altijd en overal in Nederland toegang tot het snelste mobiele internet. Handig om snel mails te checken of om bestanden te versturen.

Wil je dat jouw personeel mobiel bereikbaar is voor klanten? Bij ons kun je ook voor hun zakelijke Sim Only abonnementen afsluiten. Dit is een betaalbare manier om ervoor te zorgen dat je werknemers goed bereikbaar zijn voor klanten en relaties. Ze krijgen dan een simkaart van de zaak waarmee ze mobiel bereikbaar zijn. Tip: deze simkaart kunnen ze eventueel gebruiken met een dual sim-telefoon. In zo’n telefoon passen twee simkaarten. Naast de zakelijke simkaart kan hier dus ook hun eigen simkaart voor privégebruik in!
Bij Fieber beheer je gemakkelijk de abonnementen van je personeel. Dit doe je via de portal. Hier zie je het verbruik van je personeel in en kun je hun bundels – waar nodig – aanpassen. Ook is het mogelijk om zo belminuten of MB’s voor ze bij te kopen. Uiteraard vraag je gemakkelijk facturen op om de btw terug te kunnen vragen.

Een zakelijk GSM abonnement is er speciaal voor veel bellende ondernemers. Met een zakelijk mobiel gsm abonnement maak je zakelijke kosten, en heb je kosten welke aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst. Dit is het eerste voordeel van een zakelijk abonnement!

Als ondernemer kies je voor een zakelijk mobiel abonnement en niet voor een consumenten abonnement, in het verleden waren deze telefoonabonnementen veel hoger geprijsd dan consumenten abonnementen. Tegenwoordig is dit echter redelijk gelijk en is het voordeliger om een zakelijk GSM abonnement aan te schaffen. Kies je voor een zakelijk abonnement met telefoon of voor een sim only?

Naast alle zakelijke telefoons zetten wij ook de beste zakelijke abonnement op een rijtje. Hierbij kijken wij naar de goedkoopste abonnementen en ook over het algemeen naar het beste abonnement.

Een zakelijk telefoon abonnement biedt zo een paar voordelen ten opzichte van een consumenten abonnement. Zo zijn dus de kosten aftrekbaar, krijg je een één aanspreekpunt. Kan je gratis of voordelig bellen onderling met collega’s. Kunnen bundels onderling gedeeld worden. En misschien wel het handigste: één factuur. Dit scheelt een hele hoop papierwerk en ergernis.

Voordelen zakelijk GSM abonnement

 • Bundels onderling delen
 • Eén aanspreekpunt
 • Eén factuur
 • Gratis onderling bellen

Sim only zakelijk

deze bedrijven gingen jou al voor: