SIP Trunk

SIP Trunk

Onbezorgd zaken doen

Telefoneren zoals je gewend bent, maar dan over het internet én vele malen goedkoper. Dat kan met een SIP Trunk van Fieber. Hiermee kan je tot wel 60% besparen op je abonnements- en gesprekskosten.

 Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Onbeperkt

 • Aantal lijnen: 1
 • Gecertificeerd
 • Onbeperkt bellen

€ 39,-
per maand

Bestellen
Offerte aanvragen

Business

Meest gekozen

 • Onbeperkt aantal lijnen
 • Gecertificeerd
 • Onbeperkt bellen

€ 2,50
per maand

Bestellen
Offerte aanvragen

Starter

 • Aantal lijnen: 1
 • Gecertificeerd
 • Onbeperkt bellen

€ 1,50
per maand

Bestellen
Offerte aanvragen

Voordelig bellen

met een SIP Trunk van Fieber

SIP Trunk Avaya

Support
Direct nerds tot je beschikking. Onze zakelijke support medewerkers wachten op je.

sip trunk asterisk

High Tech
Onze SIP Trunks zijn gecertificeerd voor verschillende PBX systemen. Zeker zaken doen met een VoIP Trunk van Fieber.

sip trunk aanbieders

Secure
Onze trunks zijn verdeeld over drie data centers in Europa. Dit zorgt voor de hoogste betrouwbaarheid en zekerheid.

sip trunk provider

Schaalbaar
Eenvoudig op te schalen naar onbeperkte kanalen of naar onbeperkt bellen.

SIP Trunk

Waarom kiezen voor een VoIP Trunk van Fieber

Besparen op je telefoonkosten, maar telefooncentrale nog niet afgeschreven?

Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Als je kiest voor een Sip Trunking, koppelen wij je telefooncentrale aan ons communicatieplatform. Je behoudt hierbij al je huidige faciliteiten en verlaagt je telefoonkosten.

Opstap naar Hosted VoIP

Als je Hosted VoIP gefaseerd in je bedrijf wilt doorvoeren, biedt een Sip Trunk een uitstekende basis.

Voordelen Sip Trunk:

 • Geschikt voor alle telefooncentrales
 • Behoud van alle huidige faciliteiten
 • Toegang tot innovatieve nieuwe faciliteiten
 • Meerdere vestigingen koppelen
 • Besparing op telecomkosten
 • Goede basis voor gefaseerde overstap naar Hosted VoIP
 • Maximale betrouwbaarheid

SIP Trunk

Geschikt voor:

3CX ook geschikt voor een SIP Trunk? De kans is groot dat jouw 3CX telefooncentrale dit ondersteunt! Bel 088 – 2550 100 en we zoeken het meteen voor je uit.
Een Aastra telefooncentrale is vaak geschikt voor een SIP Trunk. Wil je zeker weten of jouw Aastra ook aan deze voorwaarden voldoet? We staan voor je klaar via 088 – 2550 100.
Alcatel-Lucent ook geschikt voor een SIP Trunk? De kans is groot dat jouw Alcatel-Lucent telefooncentrale dit ondersteunt! Bel 088 – 2550 100 en we zoeken het meteen voor je uit.
Jouw Astergate telefooncentrale geschikt voor SIP Trunk? Die kans is heel aannemelijk. Om zeker te weten dat jouw Astergate dit ook kan, neem je contact met ons op via 088 – 2550 100.
Je hebt al jaren een Auerswald telefooncentrale maar wilt hier graag een SIP Trunk op aansluiten. Is jouw Auerswald hier wel geschikt voor? We zoeken het graag voor je uit als je ons belt op 088 – 2550 100.
Nog niet zo lang geleden gebruikte een kwart van de Nederlandse bedrijven nog een Avaya telefooncentrale. Een SIP Trunk is de eerste stap naar Hosted VoIP en veel Avaya telefooncentrales zijn hier prima geschikt voor. Bel ons op 088 – 2550 100 voor meer info.
Veel CNE telefooncentrales zijn geschikt voor aansluiting op een SIP Trunk. Op de CNE MicroVoip server kunnen maximaal 10 SIP telefoons worden aangesloten. Toestellen van het merk Yealink of Aastra werken het beste, maar in principe is elk SIP toestel mogelijk. Ook DECT systemen van Gigaset zijn mogelijk. Bel voor meer informatie naar 088 – 25 50 100.

Jouw Communigate Systems telefooncentrale geschikt voor SIP Trunk? Die kans is heel aannemelijk. Veel Communigate Systems centrales zijn compatibel. Om het zeker te weten neem je contact met ons op via 088 – 2550 100.
Heb jij een Digium of Switchfox telefooncentrale? Dan is deze bijna altijd geschikt voor aansluiting op een SIP Trunk. Wil je zeker weten of jouw Digium of Switchfox dit ook kan? Bel met ons via 088 – 2550 100.
Een Draytek telefooncentrale is vaak geschikt voor een SIP Trunk. Wil je zeker weten of jouw Draytek ook aan deze voorwaarden voldoet? We staan voor je klaar via 088 – 2550 100.
De Yeastar MyPBX VoIP telefooncentrales zijn ontworpen voor aansluiting op SIP Trunk. Bel ons op 088 – 25 50 100 voor de Yeastar mogelijkheden.
De Avaya Asterisk telefooncentrales zijn ontworpen voor aansluiting op SIP Trunk. Bel ons op 088 – 25 50 100 voor de Asterisk mogelijkheden.
Veel Elmeg telefooncentrales zijn geschikt voor een SIP Trunk. Weten of jouw Elmeg hier aan voldoet? Neem contact met ons op: 088 – 25 50 100.
Heb jij een FreePBX telefooncentrale? Grote kans dat hij geschikt is voor een SIP Trunk. Bel ons op 088 – 25 50 100 om het zeker te weten.
Is er een FreeSWITCH telefooncentrale aanwezig op jouw bedrijf? Deze is bijna altijd geschikt voor koppeling met SIP Trunking. Bel ons op 088 – 2550 100 voor meer informatie.
De Gigaset is een veel gebruikte telefooncentrale en bijna altijd ook geschikt voor SIP trunks. Jouw Gigaset ook? Laat het ons checken via 088 – 25 50 100.
Jouw IPBM telefooncentrale ook geschikt voor SIPtrunk? Laat onze IPBM specialist er eens naar kijken! Bel ons op 088 – 25 50 100.
IPBrick telefooncentrales zijn vaak compatibel met SIP Trunk. Maar we zoeken graag even voor je uit of dit bij jouw type IPBrick ook zo is. Neem contact met ons op via 088 – 25 50 100.
Hoe scoort jouw Koncept telefooncentrale op het gebied van SIP Trunk? Is hij hier geschikt voor? De meeste Koncept centrales zijn dat wel. We zoeken het graag voor je uit, als je ons even belt op 088 – 25 50 100.
KSS telefooncentrales zijn in de meeste gevallen te koppelen met SIP Trunk. Jouw KSS ook? Laat het ons uitzoeken door te bellen met 088 – 25 50 100.
Is jouw LG-Ericsson telefooncentrale ook te integreren met SIP Trunk? We zoeken het voor jouw uit! Geef jouw LG-Ericsson type door via 088 – 25 50 100.
Heeft jouw bedrijf een Microsoft telefooncentrale? Grote kans dat je hem kunt gebruiken voor koppeling met een SIP Trunk. Laat ons eens uitzoeken of dit voor jouw Microsoft centrale ook geldt. Bel Fieber op 088 – 25 50 100.
Of een Xelion telefooncentrale ook geschikt is voor SIP Trunk, is afhankelijk van de leeftijd er van. De meeste Xelion centrales zijn echter wel geschikt. Neem contact met ons op om te kijken of die van jou ook geschikt is: 088 – 2550 100.
Veel bedrijven hebben een Mitel telefooncentrale. Is jouw Mitel centrale ook geschikt voor een SIP Trunk? Bel onze specialist op 088 – 25 50 100.
Heb je een NEC telefooncentrale? We zoeken graag of deze NEC ook geschikt is voor SIP Trunk. Neem contact met ons op via 088 – 25 50 100.
De meeste NeoNova telefooncentrales zijn prima geschikt voor koppeling met SIP Trunks. Jouw NeoNova ook? Laat het ons even voor je uitzoeken!
Een One IP telefooncentrale is vaak compatibel met SIP Trunk. Het is afhankelijk van het type of jouw One IP dat ook is. We zoeken het graag voor je uit, bel ons op 088 – 25 50 100.
Panasonic telefooncentrale is een gerenommeerd merk en vaak ook geschikt voor SIP Trunk. Jouw type Panasonic ook? Bel ons op 088 – 2550 100 en we checken het voor je!
Heeft jouw bedrijf een Rowetel telefooncentrale hangen? De meeste Rowetels zijn prima geschikt voor SIP Trunks. Die van jou ook? Laat ons er even naar kijken: bel 088 – 25 50 100.
Is jouw Samsung telefooncentrale geschikt voor koppeling met SIP Trunk? Onze Samsung specialist zoekt het graag voor je uit. Bel ons op 088 – 25 50 100.
Siemens telefooncentrales komen nog veel voor. Is jouw type Siemens ook geschikt voor koppeling met SIP Trunk? Laat ons het vrijblijvend voor je uitzoeken via 088 – 25 50 100.
Swyx telefooncentrales zijn vaak prima geschikt voor een SIP Trunk. Is jouw Swyx dat ook? We zoeken het graag voor je uit!
Heb jij een Televantage telefooncentrale? Grote kans dat je Televantage geschikt is voor SIP Trunk! Bel ons op 088 – 25 50 100 en we regelen het voor je.
VOIspeed telefooncentrales komen nog best veel voor. Ze zijn vaak ook prima te koppelen met SIP Trunks, waarmee je een enorme verbeterslag maakt. Bel ons op 088 – 25 50 100 en we vertellen je er alles over.

Geschikt voor alle telefooncentrales

Als je gebruik wilt maken van de voordelen van een Sip Trunk, maakt het niet uit of je een analoge danwel een ISDN- of IP-telefooncentrale gebruikt. Een Sip Trunk is geschikt voor alle typen telefooncentrales. Heb je  een analoge of ISDN-telefooncentrale? Dan installeren wij een VoiP-adapter om je telefooncentrale op ons communicatieplatform aan te sluiten. Maak je gebruik van een IP-centrale? Deze meldt zich zelfs zonder tussenkomst van hardware aan op ons platform.

Sip Trunk Onbeperkt Bellen

Onbeperkt bellen in combinatie met een SIP Trunk. Hiermee kunnen klanten met hun eigen (VoIP) telefooncentrale onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand. Onbeperkt bellen wordt aangeboden als add on bij een Sip Trunk. Zo ben je verzekerd van optimale bereikbaarheid. Vanaf nu heb je met je eigen telefooncentrale op locatie de mogelijkheid te profiteren van voordelige, duidelijke tarieven. Onbeperkt bellen voor een vast bedrag, per gelijktijdig gesprek, per maand. Zo kom je nooit meer voor verassingen te staan als de factuur binnenkomt.

Slimme uitbreiding van faciliteiten

Bij een overstap naar Fieber behoud je niet alleen alle faciliteiten waaraan je nu gewend bent, maar heb je ook toegang tot innovatieve nieuwe faciliteiten, zoals onder meer Interactive Voice Response, Unified Messaging en wachtrijen. Deze handige faciliteiten kun je inzetten als het je uitkomt. Zowel permanent als tijdelijk, bijvoorbeeld bij speciale acties.

Vestigingen koppelen tot één netwerk

Als je bedrijf meerdere vestigingen heeft, koppel je deze met een VoIP Trunk eenvoudig aan elkaar. Omdat alle vestigingen zich dankzij deze koppeling dan in één telefonienetwerk bevinden, gelden alle telefoongesprekken tussen verschillende vestigingen vervolgens als interne gesprekken. Maken de afzonderlijke vestigingen gebruik van verschillende telefooncentrales? Geen punt. Met Fieber de SIP Trunk aanbieders koppel je alle locaties evengoed slim aan elkaar.

Interessante besparing op je telecomkosten

Dankzij de overstap op een Sip Trunk line heb je je analoge en/of ISDN-lijnen niet meer nodig. Die abonnementen kun je opzeggen. Dat levert je een mooie besparing op. Sip Trunk kosten: Daarnaast bespaar je dankzij onze scherpe tarieven voor het bellen naar vaste nummers in Nederland ook nog eens op je gesprekskosten. Als klap op de vuurpijl bellen al je medewerkers onderling gratis, ook als je meerdere vestigingen hebt. Tel uit je winst.

Maximale betrouwbaarheid

Een VoIP Trunk van Fieber blinkt op veel fronten uit. Op het gebied van betrouwbaarheid spant deze innovatieve telecomoplossing echt de kroon. Het is niet voor niets dat Fieber je een maximale beschikbaarheid kan bieden. De trunks welke wij leveren, bevinden zich op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd en gekoppeld met zakelijk glasvezel. Onze technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over je telefoniediensten. Meer bedrijfszekerheid kun je echt niet wensen van een Sip Trunk Provider.