SIP Trunk van Fieber

SIP Trunk

Onbezorgd zaken doen

Telefoneren zoals je gewend bent, maar dan over het internet én vele malen goedkoper. Dat kan met een SIP Trunk van Fieber. Hiermee kan je tot wel 60% besparen op je abonnements- en gesprekskosten.

Prijzen

Voor ieders behoefte een abonnement

 

  
 
Aantal lijnen/kanalen
Gecertificeerd
Onbeperkt bellen

Onbeperkt

€ 39,00
Aantal lijnen/kanalen : 1
Gecertificeerd
Onbeperkt bellen

Business

€ 2,50
Aantal lijnen/kanalen : Onbeperkt
Gecertificeerd
Onbeperkt bellen

Starter

€ 1,50
Aantal lijnen/kanalen : 1
Gecertificeerd
Onbeperkt bellen

Heb je vragen? Bel ons gerust 088 – 25 50 100

Voordelig bellen

Met een SIP Trunk van Fieber.

SIP Trunk Avaya

Support
Direct nerds tot je beschikking. Onze zakelijke support medewerkers wachten op je.

sip trunk asterisk

High Tech
Onze SIP Trunks zijn gecertificeerd voor verschillende PBX systemen. Zeker zaken doen met een SIP Trunk van Fieber.

sip trunk aanbieders

Secure
Onze trunks zijn verdeeld over drie data centers in Europa. Dit zorgt voor de hoogste betrouwbaarheid en zekerheid.

sip trunk provider

Schaalbaar
Eenvoudig op te schalen naar onbeperkte kanalen of naar onbeperkt bellen.

SIP Trunk

Waarom kiezen voor een SIP Trunk van Fieber

Wil je besparen op je telecommunicatiekosten, maar is je telefooncentrale nog niet afgeschreven?

Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Als je kiest voor een Sip Trunk, koppelen wij je telefooncentrale aan ons communicatieplatform. Je behoudt hierbij al je huidige faciliteiten en verlaagt tegelijkertijd uw telecommunicatiekosten.

Geschikt voor alle telefooncentrales

Als je gebruik wilt maken van de voordelen van een Sip Trunk, maakt het niet uit of u een analoge danwel een ISDN- of IP-telefooncentrale gebruikt. Een Sip Trunk is geschikt voor alle typen telefooncentrales. Heeft u een analoge of ISDN-telefooncentrale? Dan installeren wij een VoiP-adapter om je telefooncentrale op ons communicatieplatform aan te sluiten. Maak je gebruik van een IP-centrale? Deze meldt zich zelfs zonder tussenkomst van hardware aan op ons platform.

Sip Trunk Onbeperkt Bellen

Onbeperkt bellen in combinatie met een SIP Trunk. Hiermee kunnen klanten met hun eigen (VoIP) telefooncentrale onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand. Onbeperkt bellen wordt aangeboden als add on bij een Sip Trunk. Zo ben je verzekerd van optimale bereikbaarheid. Vanaf nu heb je met je eigen telefooncentrale op locatie de mogelijkheid te profiteren van voordelige, duidelijke tarieven. Onbeperkt bellen voor een vast bedrag, per gelijktijdig gesprek, per maand. Zo kom je nooit meer voor verassingen te staan als de factuur binnenkomt.

Slimme uitbreiding van faciliteiten

Bij een overstap naar Fieber behoud je niet alleen alle faciliteiten waaraan je nu gewend bent, maar heb je ook toegang tot innovatieve nieuwe faciliteiten, zoals ondermeer Interactive Voice Response, Unified Messaging en Wachtrijen. Deze handige faciliteiten kan je inzetten als het je uitkomt. Zowel permanent als tijdelijk, bijvoorbeeld bij speciale acties.

Vestigingen koppelen tot één netwerk

Als je bedrijf meerdere vestigingen heeft, koppel je deze met een Sip Trunk eenvoudig aan elkaar. Omdat alle vestigingen zich dankzij deze koppeling dan in één telefonienetwerk bevinden, gelden alle telefoongesprekken tussen verschillende vestigingen vervolgens als interne gesprekken. Maken de afzonderlijke vestigingen gebruik van verschillende telefooncentrales? Geen punt. Met Fieber koppel je alle locaties even goed slim aan elkaar.

Interessante besparing op je telecomkosten

Dankzij de overstap op een Sip Trunk heb je je analoge en/of ISDN-lijnen niet meer nodig. Die abonnementen kun je opzeggen. Dat levert je een mooie besparing op. Daarnaast bespaar je dankzij onze scherpe tarieven voor het bellen naar vaste nummers in Nederland ook nog eens op je gesprekskosten. Als klap op de vuurpijl bellen al je medewerkers onderling gratis, ook als je meerdere vestigingen hebt. Tel uit uw winst.

Maximale betrouwbaarheid

Een Sip Trunk van Fieber blinkt op veel fronten uit. Op het gebied van betrouwbaarheid spant deze innovatieve telecomoplossing echt de kroon. Het is niet voor niets dat Fieber u een maximale beschikbaarheid kan bieden. De telefooncentrales waarvan wij gebruik maken, bevinden zich op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd. En technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw telefoniediensten. Meer bedrijfszekerheid kunt u zich echt niet wensen.

Mooie opstap naar Hosted VoIP

Als u Hosted VoIP gefaseerd in je bedrijf wilt doorvoeren, biedt een Sip Trunk een uitstekende basis. Onze specialisten informeren je graag over de mogelijkheden.

Alle voordelen op een rij

  • Geschikt voor alle telefooncentrales
  • Behoud van alle huidige faciliteiten
  • Toegang tot innovatieve nieuwe faciliteiten
  • Meerdere vestigingen koppelen
  • Besparing op telecomkosten
  • Goede basis voor gefaseerde overstap naar Hosted VoIP
  • Maximale betrouwbaarheid