Meteen de juiste patiëntkaart bij de hand

 

Stel: een cliënt belt naar jouw tandartspraktijk. Op de computer van de tandartsassistente komt meteen de patiëntkaart in beeld. Je ziet meteen de historie van de patiënt en kunt hier tijdens het gesprek rekening mee houden. Dat zou toch efficiënt en erg gemakkelijk zijn?

Veel tandartsen maken gebruik van een cliëntregistratiesysteem of CRM, zoals bijvoorbeeld Simplex. Maar wist je dat veel CRM systemen perfect geschikt zijn voor koppeling met Hosted VoIP? Dit biedt veel voordelen voor jouw praktijk. Klik hier voor een overzicht van alle CRM systemen waarmee wij werken.

Ook op het gebied van internet zijn wij een vast aanspreekpunt voor menig tandartspraktijk. Het is afhankelijk van jouw vestigingslocatie welke snelheden we kunnen bieden. We zoeken dit graag voor je uit.

 

  

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

* Deze velden zijn verplicht

Hosted VoIP voor tandartsen

 

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en betekent bellen over een computernetwerk zoals het internet. Je hebt dus geen analoge of ISDN-lijn meer nodig. Dat betekent ook geen dure investeringen in een telefooncentrale. Lees meer over Hosted VoIP.

Maak je assistente blij!

Voor 17,50 per toestel bel je elke maand onbeperkt binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers. Tot 10 lijnen in de wachtrij, voice response en ingebouwd antwoordapparaat. Uiteraard wordt alles compleet geïnstalleerd. Eén telefoontje en wij regelen alles voor je! Een aantal voordelen:

• Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland

• Wachtrijmelder en antwoordapparaat

• Koppeling met CRM

• Meer toestellen uiteraard ook mogelijk

Stabiel internet

 

We begrijpen dat ook het werk van de tandarts steeds digitaler wordt. Producten bestellen, contact met leveranciers en klanten, noem maar op. Hiervoor is een stabiele internetverbinding vereist. Fieber adviseert je ook graag op het gebied van internet. Wij zoeken graag voor je uit wat de best mogelijke verbinding is op jouw locatie, uiteraard tegen het meest gunstige tarief.

Vragen? Bel ons op 088 – 25 50 100