Download het gratis Telefoonboom sjabloon

Maak met behulp van ons gratis template een gebruiksvriendelijk telefoonmenu voor de beste klantervaring. Het laatste wat je wilt, is een verkeerde eerste indruk achterlaten via de telefoon. Gebruik dit digitale invulformulier en vul schematisch in hoe binnenkomende oproepen door jouw telefoonsysteem afgehandeld worden.

Telefoonboom belplan sjabloon

Gebruik dit formulier als richtlijn voor jouw zakelijke telefonie belplan. Vragen over het document? In dit artikel vind je uitleg per stap. Maar natuurlijk kun je ons ook altijd bellen via 088 – 25 50 101.

Een paar vragen die je kunt beantwoorden in het sjabloon:

  • Openingstijden – Wat gebeurt er na openingstijd met de inkomende gesprekken?
  • Keuzemenu – Welke keuzes kunnen mensen kiezen en naar welk nummer worden ze gerouteerd?
  • Belgroepen – Heb je verschillende afdelingen en welke collega’s horen bij welke afdeling?

Start vandaag nog met het maken van jouw telefoonboom!

Download het sjabloon

Click edit button to change this code.

VoIP beheren: hoe werkt het?

Als je klant wordt van Fieber dan krijg je een inlognaam en wachtwoord voor je eigen beheeromgeving. Daar kun je alles precies zo instellen hoe jij het wilt hebben. Natuurlijk helpen wij je om hier wegwijs in te worden. Maar met het downloadsjabloon maak je het ons én jezelf een stuk eenvoudiger. Bovendien houd je het hiermee overzichtelijk.

In de beheeromgeving kun je aan de hand van de telefoonboom aangeven wat er moet gebeuren op het moment dat iemand je belt. Ook kun je realtime statistieken inzien van je bereikbaarheid en maak je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een doorschakeling naar je mobiele nummer. Alle functies van de traditionele telefooncentrale, en nog veel meer!

Telefoonboom belplan
Telefoonboom belplan
Telefoonboom belplan

Voicemail naar e-mail
Ben je ook zo iemand die niet snel zijn Voicemail afluistert? Met Voicemail naar e-mail laat je de ingesproken berichten als audiobestand naar je e-mailbox sturen.

Alle functies
Bekijk hier een overzicht van alle meest voorkomende functies van Hosted VoIP.

088 of 085 nummer
Werkt jouw organisatie landelijk en niet regiogebonden? Kies dan voor een 085-nummer of een 088-nummerblok.