Telefooncentrale van Fieber

Voor een moderne telefooncentrale ben je bij Fieber aan het juiste adres. Wij bieden je een telefooncentrale met de modernste technieken. Hij staat niet fysiek bij jou op kantoor, maar in een goed beveiligd datacenter in Nederland. Dit wordt ook wel een hosted telefooncentrale in de cloud genoemd, oftewel Hosted VoIP.

De fysieke telefooncentrale op kantoor is verleden tijd. Wanneer de oude telefooncentrale kuren vertoont of het begeeft, is het logisch om de stap naar Hosted VoIP te zetten. Een traditionele centrale op locatie is vaak prijzig door de hoge kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Hier heb je met een hosted telefooncentrale geen last meer van!

Je hoeft niet meer per sé op kantoor te zijn om te bellen via het zakelijke nummer. Thuiswerken wordt hierdoor dus stukken makkelijker! Een ander voordeel is dat bij een calamiteit zoals een storing of brand, jouw personeel gewoon door kan blijven werken. Verder kan de telefooncentrale gemakkelijk worden uitgebreid wanneer je bedrijf groeit.

De voordelen van een hosted telefooncentrale

  • Tot 70% besparen: lagere gesprekskosten, lage investering en geen kosten voor onderhoud
  • Flexibel: je bent niet gebonden aan één locatie
  • Veilig: in een goed beveiligd datacenter
  • Schaalbaar: groeit met je bedrijf mee

Meer informatie? Laat het ons weten!

* Deze velden zijn verplicht

De mogelijkheid voor onbeperkt bellen gaf voor mij de doorslag!
Manfred Hommeles, Hommeles Expertise
Fieber komt meteen in actie als er iets geregeld moet worden
Geert Boersma, 2Switch
Correcte service, nette prijzen en korte lijnen, dus mochten er zich problemen voordoen dan worden deze snel en netjes opgelost.
Eise ter Veen, Letterlink

Kijk je op tegen het overstappen?

Dat is nergens voor nodig. De medewerkers van Fieber zijn erin getraind je hier uitstekend bij te helpen. Nadat je besteld hebt, word je gebeld door onze support afdeling.

Jouw adviseur helpt je bepalen hoeveel gebruikers en IP-telefoons je bedrijf nodig heeft. Gebruik je bestaande IP-telefoons of maak gebruik van een Fieber bruikleen toestel, tegen betaalbare prijzen.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees de ervaringen van Manfred Hommeles of Geert Boersma!