VOORDELEN TELEFOONCENTRALE IN DE CLOUD

Overal telefonisch bereikbaar
 
Je hoeft niet meer per sé op kantoor te zijn om te bellen via het zakelijke nummer. Je kunt overal inloggen op het vaste toestel of doorschakelen naar je mobiele telefoon. En bij een calamiteit zoals een storing of brand, kan jouw personeel gewoon door blijven werken. 


Geen onderhoudskosten
 
Wanneer de oude telefoon centrale kuren het begeeft, is het logisch om de stap naar Hosted VoIP te zetten. Een traditionele centrale is vaak prijzig door de hoge kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Hier heb je met Hosted VoIP geen last meer van!
Koppeling met CRM
 
Jouw telefooncentrale koppelen met je CRM pakket? Dat is bij ons geen probleem. De meeste CRM of ERM systemen zijn te koppelen met onze zakelijke telefonie oplossing. En dat is heel handig, want als een klant belt heb je meteen alle klantgegevens bij de hand.

Laat ons jou helpen!

Kijk je op tegen het overstappen?
 

Dat is nergens voor nodig. De medewerkers van Fieber zijn erin getraind je hier uitstekend bij te helpen. Nadat je besteld hebt, word je gebeld door onze support afdeling. Zo kun je snel weer bellen en gebeld worden.

Fieber helpt je bepalen welk abonnement, hoeveel gebruikers en IP-telefoons je bedrijf nodig heeft. Gebruik je bestaande IP-telefoons, dect toestel of maak gebruik van een Fieber bruikleen toestel, tegen betaalbare prijzen.

Voordelen Hosted VoIP
  • Tot 70% besparen: lagere gesprekskosten, lage investering en geen kosten voor onderhoud
  • Flexibel: je bent niet gebonden aan één locatie
  • Veilig: in een goed beveiligd datacenter
  • Schaalbaar: groeit met je bedrijf mee
  • Online je telefooncentrale beheren

Wat klanten over ons zeggen

Geert Boersma
 

Voorheen waren we klant bij een grote provider, maar het is soms lastig daar iets snel geregeld te krijgen. Wij geven de voorkeur aan Fieber met 1 aanspreekpunt die makkelijk te bereiken is.

Manfred Hommeles
 

Via internet heb ik verschillende aanbieders vergeleken. De mogelijkheid voor onbeperkt bellen gaf voor mij de doorslag om voor Fieber te kiezen.

© Copyright Fieber

Voor een moderne telefooncentrale ben je bij Fieber aan het juiste adres. Wij bieden je een VoIP telefooncentrale met de modernste technieken. Hij staat niet fysiek bij jou op kantoor, maar in de cloud bij een goed beveiligd datacenter in Nederland. Dit wordt ook wel Hosted VoIP genoemd.

Telefooncentrale

Meer weten? Laat het ons weten!

VERSTUUR
Bel ons op 088 - 25 50 100
Alle reviewsTelefooncentrale
Elonisas Groep B.V.
 

Fieber reageert snel, correcte technische installatie en goede administratieve afhandeling.

Fix the following errors:
Hide