Gratis installatie service

 7 dagen per week support

 Hoge klanttevredenheid

 Makkelijk overstappen

Hosted VoIP

Meest gekozen

Bel vanaf € 0,02 per minuut naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Per gebruiker
€ 8,50
per maand

Bestel
Offerte aanvragen

Hosted VoIP

Onbeperkt

Bel onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Per gebruiker
€ 17,50
per maand

Bestel
Offerte aanvragen

Telefooncentrale

Jouw telefooncentrale koppelen met je CRM pakket? Geen probleem. Handig ook, want heb je een moderne telefooncentrale en word je gebeld? Dan herkent het CRM systeem het telefoonnummer en verschijnen direct de juiste klantgegevens op je scherm. Wij maken dit tijdens de installatie graag voor jou in orde, zodat je gelijk aan de slag kunt.
Altijd en overal bereikbaar zijn? Met een moderne telefooncentrale zijn er geen beperkingen meer. Ben je vaak in het buitenland of werk je regelmatig thuis? Geen punt. Je kunt namelijk overal inloggen op het vaste toestel of je vaste toestel laten doorschakelen naar je mobiele telefoon. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een softphone app, zoals Linphone, kun je altijd en overal bereikbaar blijven. Ook bij andere calamiteiten zoals een storing of een brand blijf je als onderneming bereikbaar voor je klanten. Tot slot heeft een moderne telefooncentrale als Hosted VoIP als groot voordeel dat deze gemakkelijk kan worden uitgebreid als je bedrijf groeit.

VoIP bellen

Hosted VoIP

Ben jij als ondernemer op zoek naar een moderne telefooncentrale? Dan ben je bij Fieber aan het juiste adres! Wij bieden jou een VoIP centrale met de modernste technieken. Een telefooncentrale die niet fysiek in je kantoor staat, maar in de cloud bij een goed beveiligd datacenter in Nederland. Dit noemen we ook wel Hosted VoIP. Eén van de meest gekozen diensten van Fieber.
Een fysieke telefooncentrale op kantoor is niet meer van deze tijd en vaak erg prijzig. Dit komt door de hoge kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Kies je voor een moderne telefooncentrale dan heb je hier geen omkijken meer naar. Een stuk voordeliger dus!

Wat gebeurt er na je online bestelling?

telefooncentrale

Overstappen veel gedoe?

Helemaal niet. Wij zorgen ervoor dat je oude telefooncentrale snel is omgezet naar een Hosted VoIP telefooncentrale. Je adviseur helpt je bij de keuze welk abonnement het meest geschikt is voor jouw onderneming. Ook adviseren wij jou over hoeveel gebruikers en IP-telefoons je bedrijf nodig heeft. Hierin kunnen wij jouw onderneming overigens ook uitstekend voorzien.
Bekijk de verschillende opties in onze webshop.

Je telefooncentrale kun je heel gemakkelijk zelf personaliseren. Bijvoorbeeld een welkomstboodschap instellen als klanten jou bellen? Je kunt het zelf regelen met behulp van onze Support pagina. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staat ons Support team uiteraard voor je klaar om je te helpen. Klik hier voor onze contactgegevens.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees de ervaringen van Manfred Hommeles of Geert Boersma!

Klanten zijn soms meedogenloos. Ze verwachten dat jij je telefoon binnen 15 seconden opneemt. Voldoe je hier niet aan, dan bellen ze naar je concurrent. Telefoonboek.nl ontdekte dat 60% van de bedrijven tijdens kantooruren regelmatig slecht bereikbaar is. Dit kun je heel gemakkelijk voorkomen door te kiezen voor een moderne telefooncentrale.

Voordelen VoIP telefooncentrale

  • Tot 70% besparen: lagere gesprekskosten, lage investering en geen kosten voor onderhoud
  • Flexibel: je bent niet gebonden aan één locatie
  • Veilig: in een goed beveiligd datacenter
  • Schaalbaar: groeit mee met jouw onderneming
  • Online je voip telefooncentrale beheren
telefooncentrale

Internet

Zakelijk glasvezel
VDSL
Zakelijk ADSL
Postcode Check
Online telefooncentrale

Een telefooncentrale voor je bedrijf?

Een telefooncentrale biedt vele voordelen voor jouw bedrijf. Tegenwoordig is een telefooncentrale in de cloud vaak de meest aantrekkelijke oplossing voor bedrijven. Hiermee heb je namelijk veel mogelijkheden, maar de kosten blijven beperkt aangezien je geen fysieke telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Daarnaast heeft een telefooncentrale in de cloud nog meer voordelen ten opzichte van een fysieke telefooncentrale. Zo kan je alles instellen via het internet. Bijvoorbeeld belplannen, voicemail, doorschakelingen, keuzemenu’s en wachtrijen. Daarnaast is een VoIP telefooncentrale (in de cloud) ook nog eens locatie onafhankelijk. Verhuis je, of wil je thuis werken, wanneer je internet hebt en een VoIP telefoon ben je bereikbaar

Ben je als bedrijf echter op zoek naar meer custom-made mogelijkheden? Dan is een Fieber telefooncentrale de keuze voor jou. Zo kunnen we de telefooncentrale integreren met de verschillende bedrijfsprocessen binnen jouw bedrijf, denk hierbij aan een koppeling met het CRM systeem.