Vrijblijvend

informatie aanvragen

VERSTUUR

Laat ons jou helpen!

Bel ons op 088 - 25 50 100

Wat klanten over ons zeggen:

Voordelen telefooncentrale in de cloud

Overal controle

Je hoeft niet meer per sé op kantoor te zijn om te bellen via het zakelijke nummer. Je kunt overal inloggen op het vaste toestel, of doorschakelen naar je mobiele telefoon. Een ander voordeel is dat bij een calamiteit zoals een storing of brand, jouw personeel gewoon door kan blijven werken. Verder kan de telefooncentrale gemakkelijk worden uitgebreid wanneer je bedrijf groeit.

Onderhoud, service, beveiliging

De fysieke telefooncentrale op kantoor is verleden tijd. Wanneer de oude telefoon centrale kuren vertoont of het begeeft, is het logisch om de stap naar Hosted VoIP te zetten. Een traditionele centrale op locatie is vaak prijzig door de hoge kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Hier heb je met een hosted telefooncentrale geen last meer van!

Telefooncentrale

Voor een moderne telefooncentrale ben je bij Fieber aan het juiste adres. Wij bieden je een VoIP telefooncentrale met de modernste technieken. Hij staat niet fysiek bij jou op kantoor, maar in de cloud bij een goed beveiligd datacenter in Nederland. Dit wordt ook wel Hosted VoIP genoemd.

Overstappen is zo geregeld. We maken als het ware een kopie van je huidige centrale, en zette die in de cloud. Dit regelen we binnen een dag, zonder dat jij er last van hebt. 

Fieber helpt je bepalen welk abonnement, hoeveel gebruikers en IP-telefoons je bedrijf nodig heeft. Gebruik je bestaande IP-telefoons, dect toestel of maak gebruik van een Fieber bruikleen toestel, tegen betaalbare prijzen.


Grote oplossingen voor kleine ondernemingen

Voorheen waren we klant bij een grote provider, maar het is soms lastig daar iets snel geregeld te krijgen. Daarom geven wij de voorkeur aan Fiebermet 1 aanspreekpunt die makkelijk te bereiken is.

Geert Boersma

Stafmedewerker 2Switch

Via internet heb ik verschillende aanbieders vergeleken. De mogelijkheid voor onbeperkt bellen gaf voor mij de doorslag om voor Fieber te kiezen.

Manfred Hommeles

Fieber reageert snel, correcte technische installatie en goede administratieve afhandeling.

Elonisas Groep B.V.

Telefonie + CRM

Jouw telefooncentrale koppelen met je CRM pakket? Dat is bij ons geen probleem. De meeste CRM of ERM systemen zijn te koppelen met onze zakelijke telefonie oplossing. En dat is heel handig, want als een klant belt heb je meteen alle klantgegevens bij de hand.

Voordelen Hosted VoIP

  • Tot 70% besparen: lagere gesprekskosten, lage investering en geen kosten voor onderhoud
  • Flexibel: je bent niet gebonden aan één locatie
  • Veilig: in een goed beveiligd datacenter
  • Schaalbaar: groeit met je bedrijf mee
  • Online je telefooncentrale beheren
Lees alle reviews
Fix the following errors:
Hide