Telefooncentrale van Fieber

Ben jij als ondernemer op zoek naar een moderne telefooncentrale? Dan ben je bij Fieber aan het juiste adres! Wij bieden jou een VoIP centrale met de modernste technieken. Een telefooncentrale die niet fysiek in je kantoor staat, maar in de cloud bij een goed beveiligd datacenter in Nederland. Dit noemen we ook wel Hosted VoIP. Eén van de meest gekozen diensten van Fieber.

Jouw telefooncentrale koppelen met je CRM pakket? Geen probleem. Handig ook, want maak je gebruik van Hosted VoIP en word je gebeld? Dan herkent het CRM systeem het telefoonnummer en verschijnen direct de juiste klantgegevens op je scherm. Wij maken dit tijdens de installatie graag voor jou in orde, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Een fysieke telefooncentrale op kantoor is niet meer van deze tijd en vaak erg prijzig. Dit komt door de hoge kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Kies je voor Hosted VoIP van Fieber? Dan heb je hier geen omkijken meer naar. Een stuk voordeliger dus!

Altijd en overal bereikbaar zijn? Met Hosted VoIP zijn er geen beperkingen meer. Ben je vaak in het buitenland of werk je regelmatig thuis? Geen punt. Je kunt namelijk overal inloggen op het vaste toestel of je vaste toestel laten doorschakelen naar je mobiele telefoon. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een softphone app, zoals Linphone, kun je altijd en overal bereikbaar blijven. Ook bij andere calamiteiten zoals een storing of een brand blijf je als onderneming bereikbaar voor je klanten. Tot slot heeft een moderne telefooncentrale als Hosted VoIP als groot voordeel dat deze gemakkelijk kan worden uitgebreid als je bedrijf groeit.

Meer informatie over een moderne telefooncentrale? Laat het ons weten! Wij helpen je graag.

* Deze velden zijn verplicht

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Santec BVPrima. overspappen is geen drama, ze doen wat ze beloven. ★★★★★★★★★★RnG DivingSuper flexibel bedrijf en goed geholpen★★★★★★★★★★Equia BewindvoeringVanwege een onverwachte bedrijfsverhuizing was er op korte termijn een internetverbinding nodig. Zonder internet geen werk. Dat er op de nieuwe locatie geen glasvezel was was bekend - dat er geen kabel was (ondanks dat ziggo zakelijk anders beweerde) was een onaangename verrassing op het moment dat de dozen waren ingepakt. Fieber was de enige die binnen twee weken (i.p.v. minimaal 6 maanden!!!!) kon leveren! Monteur (regio Achterhoek) was erg behulpzaam. Verbinding is eigenlijk retetraag, maar dat is Fieber niet aan te rekenen. Dat hadden ze ook duidelijk aangegeven aan de telefoon - de maximele afstand van de centrale hebben we wel zo ongeveer in gebruik. ★★★★★★★★★★Bob WijniaPrettig en klantvriendelijk!★★★★★★★★★★AnoniemKleinschalig bedrijf, waarbij tijdens implementatie vrijwel steeds dezelfde contactpersoon ons hielp. Persoonlijke benadering en bereidwillig om door te gaan tot alles binnen de mogelijkheden naar wens is. Voor ons kleine MKB-kantoor, zeker in vergelijk met de grote telecomaanbieders, een zeer geschikte partner.★★★★★★★★★★AnoniemZeer behulpzaam★★★★★★★★★★Daniel Maat / Sound Of Heaven StudioTop 🙂★★★★★★★★★★AnoniemProfessioneel, pro-actief, kundig.★★★★★★★★★★Wietse Wind, iPublicationsHele betrouwbare en prettige partij, zowel in de communicatie als de stabiliteit en snelheid van de geleverde internetverbindingen. Duidelijk *niet* het gevoel dat je een nummertje bent; als je belt word je snel en deskundig geholpen.★★★★★★★★★★Gerben Kamphuis,keurslagerPrima en duidelijk en snel
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Overstappen veel gedoe?

Helemaal niet. Wij zorgen ervoor dat je oude telefooncentrale snel is omgezet naar een Hosted VoIP telefooncentrale. Je adviseur helpt je bij de keuze welk abonnement het meest geschikt is voor jouw onderneming. Ook adviseren wij jou over hoeveel gebruikers en IP-telefoons je bedrijf nodig heeft. Hierin kunnen wij jouw onderneming overigens ook uitstekend voorzien.
Bekijk de verschillende opties in onze webshop.

Je telefooncentrale kun je heel gemakkelijk zelf personaliseren. Bijvoorbeeld een welkomstboodschap instellen als klanten jou bellen? Je kunt het zelf regelen met behulp van onze Support pagina. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staat ons Support team uiteraard voor je klaar om je te helpen. Klik hier voor onze contactgegevens.

Nog niet helemaal overtuigd? Lees de ervaringen van Manfred Hommeles of Geert Boersma!

Telefooncentrale

Average Rating: 5
Votes: 342
Reviews: 97
telefooncentrale

Klanten zijn soms meedogenloos. Ze verwachten dat jij je telefoon binnen 15 seconden opneemt. Voldoe je hier niet aan, dan bellen ze naar je concurrent. Telefoonboek.nl ontdekte dat 60% van de bedrijven tijdens kantooruren regelmatig slecht bereikbaar is. Dit kun je heel gemakkelijk voorkomen met Hosted VoIP.

Voordelen Hosted VoIP telefooncentrale

  • Tot 70% besparen: lagere gesprekskosten, lage investering en geen kosten voor onderhoud
  • Flexibel: je bent niet gebonden aan één locatie
  • Veilig: in een goed beveiligd datacenter
  • Schaalbaar: groeit mee met jouw onderneming
  • Online je telefooncentrale beheren
  • Elfstedentocht

Graafwerkzaamheden glasvezel uitgesteld vanwege extreme kou

17:00|Reacties uitgeschakeld voor Graafwerkzaamheden glasvezel uitgesteld vanwege extreme kou

Nederland heeft te maken met winterse kou Volgens de voorspellingen gaan de temperaturen komend weekend alleen nog maar meer dalen. Wie de muts en handschoenen al bijna had opgeruimd kan ze maar beter weer tevoorschijn halen. [...]

  • Linphone

Review: de softphone app Linphone

15:14|Reacties uitgeschakeld voor Review: de softphone app Linphone

Linphone: een gebruiksvriendelijke softphone app! Wanneer je gebruik maakt van Hosted VoIP van Fieber, kun je op verschillende manieren bellen. Met een Hosted VoIP telefoon, via je browser of door middel van diverse softphone* apps. [...]

  • Voice Award Fieber

Fieber valt voor derde jaar op rij in de prijzen.

09:09|Reacties uitgeschakeld voor Fieber valt voor derde jaar op rij in de prijzen.

Fieber blijft winnen, ook dit jaar weer raak! 2017 was wederom een geweldig jaar voor Fieber. Fieber mocht 18 januari weer deelnemen aan de jaarlijkse Partner Awards van Voiceworks. Dit jaar waren zij genomineerd voor [...]