Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. Oplossingen variëren van slimme doorschakelingen tot een integratie op het allerdiepste niveau van de telecom-infrastructuur van de gebruiker.
Onze vast mobiel dienst behoort tot de laatste categorie. Het overschrijdt absolute grenzen op het gebied van vast-mobiel integratie door hosted voice en mobiele telefonie met elkaar te verenigen. U bent daarom ook op uw mobiele telefoon bereikbaar op uw vaste nummer en mobiele nummer(s).

Een belangrijk voordeel is dat u niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale of voip toestellen. Met de vast mobiel integratie maakt u gebruik van state-of-the art faciliteiten, dit alles over over het betrouwbare netwerk van KPN.

Vast mobiel integratie is al beschikbaar vanaf € 7,- per maand. Bestel nu direct

zakelijk vast mobiel integratie

Kostenvoordeel vast-mobiel integratie

Met vast mobiel-integratie verlopen alle telefoongesprekken, zowel vast als mobiel, via via uw mobiel. Een van de grootste voordelen van vast mobiel integratie is dat alle gesprekken zijn afgekocht zowel bellen naar mobiele nummers als vaste nummers.

Extra mogelijkheden vast-mobiel integratie

Naast het kostenvoordeel kunnen dankzij vast mobiel-integratie de mogelijkheden van uw centrale ook benut worden met mobiele telefoons. Denk aan het doorverbinden van gesprekken, beantwoorden van andermans gesprekken, doorschakelen van inkomende gesprekken en een voicemail box.

Voordelen vast mobiel integratie

Door uw vaste en mobiele communicatie te integreren, kunt u rekenen op:
– Altijd en overal bereikbaar
– Telefoontjes op uw vaste lijn ontvangen met uw mobiele telefoon
– Betrouwbare uitstraling met een vast geografisch nummer bv een 010,020 of 030 nummer
– Eén voicemail box voor uw vaste en mobiele telefonie
– Vast nummer + 06 nummer op uw mobiel
– Alle functionaliteiten van een telefooncentrale
– Online statistieken en verbruik
– Landelijke 4G Dekking
– Geschikt voor elk type mobiele telefoon
– Eén overzichtelijke factuur voor mobiel en vast
– Geen doorschakelkasten meer van vast naar uw mobiel