Vast mobiel integratie

Wil je naast je mobiele telefoon ook je vaste telefoon kunnen opnemen met je GSM? Dat kan. Je vaste en mobiele telefoon met elkaar integreren kan op verschillende manieren. Oplossingen variëren van slimme doorschakelingen tot een integratie op het allerdiepste niveau. Vast mobiel integratie behoort tot de laatste categorie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veranderingen aan de telecom-infrastructuur van de gebruiker. Het overschrijdt absolute grenzen op het gebied van vast-mobiel integratie. Dit gebeurt door hosted voice en mobiele telefonie met elkaar te integreren. Kortom: met vast mobiel integratie ben je ook op je mobiele telefoon bereikbaar op je vaste nummer en mobiele nummer(s).

Je vaste en mobiele nummer integreren heeft vele voordelen. Een belangrijk voordeel is dat je niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale of in nieuwe VoIP toestellen. Met vast mobiel integratie maak je gebruik van de beste faciliteiten. Dit alles over het betrouwbare netwerk van KPN.

Bestellen
Vast mobiel integratie

Kostenvoordeel vast-mobiel integratie

Met vast mobiel-integratie verlopen alle telefoongesprekken via je mobiele telefoon. Dus zowel de gesprekken via je vaste nummer en de gesprekken via je mobiele nummer(s). Eén van de grootste voordelen van vast mobiel integratie is dat alle gesprekken zijn afgekocht. Zowel de gesprekken naar mobiele nummers als naar vaste nummers.

Extra mogelijkheden vast-mobiel integratie

Naast het kostenvoordeel kunnen dankzij vast mobiel-integratie de mogelijkheden van je centrale ook benut worden met mobiele telefoons. Denk aan het doorverbinden van gesprekken, het beantwoorden van andermans gesprekken, het doorschakelen van inkomende gesprekken en een voicemail inbox.

Voordelen vast mobiel integratie

Door je vaste en mobiele communicatie te integreren, kun je rekenen op:

 • Altijd en overal bereikbaar zijn;
 • Telefoontjes op je vaste lijn ontvangen met je mobiele telefoon;
 • Betrouwbare uitstraling met een vast geografisch nummer. Kies bijvoorbeeld voor een 010, 020 of 030 nummer. Onderneem je ook in het buitenland? Overweeg dan een internationaal telefoonnummer aan te schaffen. Dit zorgt voor een betrouwbare uitstraling;
 • Eén voicemail inbox voor je vaste en mobiele telefonie;
 • Vast nummer + 06 nummer op je mobiele telefoon;
 • Alle functionaliteiten van een telefooncentrale;
 • Online je verbruik en statistieken inzien;
 • Landelijke 4G dekking;
 • Geschikt voor elk type mobiele telefoon;
 • Eén overzichtelijke factuur voor mobiele en vaste telefonie;
 • Geen doorschakelkosten meer van vast naar je mobiele telefoon;

Wil je een vast nummer op je mobiel met een app?

Ook dat is mogelijk! Je installeert een softphone app op je telefoon en je bent vervolgens bereikbaar met je vaste nummer op je mobiele telefoon. Meer weten?

Meer weten?

Heb je vragen over hoe je je vaste en mobiele nummers kunt integreren? Of wil je meer informatie over onze andere producten of diensten? Gewoon even bellen. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Klik hier om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.