‘Samen sta je sterker’ is de overtuiging van 2Switch, een kringlooporganisatie met 11 locaties rondom Arnhem. De organisatie levert een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Natuurlijk op het gebied van recycling, maar ook voor leerwerktrajecten en verbetering van de wijk. Met 400 medewerkers een flink bedrijf, dat veel betekent voor de samenleving in Gelderland en Overijssel. 

Geert BoersmaGeert Boersma heeft als stafmedewerker van 2Switch onder andere ICT onder zijn hoede. Geert: “Wij geloven in de kracht van samenwerking. Dit is ook de reden dat wij samenwerken met ICT specialist Michel Kruijs van WellConnectIT. Toen we in 2014 een winkel openden in het centrum van Wierden, stelde Michel voor om glasvezel via Fieber af te nemen. Dat hebben we gedaan en het beviel zo goed, dat inmiddels al onze vestigingen internet hebben van Fieber.

Snel in actie

“Wanneer we een nieuwe locatie openen, bellen we Fieber om het internet te regelen”, vertelt Geert. “Onze contactpersoon heeft verstand van zaken en komt meteen in actie als het geregeld moet worden, no-nonsense. Daar hou ik van! Voorheen waren we klant bij een grote provider, maar het is soms lastig daar iets snel geregeld te krijgen. Daarom geven wij de voorkeur aan een kleine partij met 1 aanspreekpunt die makkelijk te bereiken is.”

“Fieber komt meteen in actie

als er iets geregeld moet worden”

Vaste leverancier

Ook Michel Kruijs is erg te spreken over de medewerkers van Fieber. Michel: “Voor mijn bedrijf WellConnectIT verzorg ik de ICT bij diverse bedrijven. Zodra er internet geleverd moet worden, bel ik Fieber. Glasvezel, DSL of coax: Fieber wil altijd leveren tegen goede voorwaarden. Hetzelfde geldt ook voor hun VoiP-oplossingen”

Flexibel

Ook toen 2Switch onlangs een Hosted VoIP toestel nodig had, adviseerde Michel om dit bij Fieber onder te brengen. Geert en Michel zijn beide erg positief over Fieber. Michel besluit: “Ik werk nu sinds 3 jaar regelmatig samen met Fieber en ben vooral erg blij met de flexibiliteit. Bij nood wordt altijd snel gehandeld, ik hoef nooit lang te wachten. In 1 woord: uitstekend!”

 

Meer referenties lezen?

Schade in goede handen bij Hommeles Expertise, Manfred Hommeles van Hommeles Expertise in Uden.
“Het overstappen viel ontzettend mee”, Edwin Leyendecker van Freestyle Kappers uit Helmond en omstreken.
“Hoe snel kunnen jullie glasvezel leveren?”, Jan Breukelman van het Staring College.