Voicemail to e-mail

Al je voicemailberichten standaard in je e-mail inbox

Luister jij je voicemail ook niet altijd af? Met Voicemail naar e-mail laat je de ingesproken berichten als audiobestand naar je e-mailbox sturen! Wel zo makkelijk. Je kunt ze dan gemakkelijk afluisteren op je mobiele telefoon of computer.

Maak je gebruik van Hosted VoIP van Fieber, ontvang je inloggegevens voor de online beheeromgeving. Hier kun je gemakkelijk instellen op welk mailadres de audioberichten moeten binnenkomen.

De ‘Voicemail to E-mail’ feature is één van de diensten die je er gratis bij krijgt als je bij ons je telefonie onderbrengt. Heb je vragen over deze of andere features? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via 088 – 25 50 100.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

VoIP beheren: hoe werkt het?

Als je klant wordt van Fieber dan krijg je een inlognaam en wachtwoord voor je eigen beheeromgeving. Daar kan je alles precies zo instellen hoe jij het wilt hebben. Natuurlijk helpen wij je om hier wegwijs in te worden. Als je de toestellen hebt ontvangen en alles is klaar voor gebruik, dan belt ons supportteam je om de basis in orde te maken.

In de beheeromgeving kun je in het belplan aangeven wat er moet gebeuren op het moment dat iemand je belt. Ook kun je realtime statistieken inzien van je bereikbaarheid en maak je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een doorschakeling naar je mobiele nummer. Alle functies van de traditionele telefooncentrale, en nog veel meer! Lees meer over Hosted VoIP.

Waarom Voicemail to E-mail gebruiken?

  • Als je je voicemails doorstuurt naar je e-mail, zijn je voicemailberichten op elk moment te beluisteren
  • Je kunt de audioberichten gemakkelijk opslaan op je computer
  • Je kunt de audioberichten -of een deel daarvan- gemakkelijk nogmaals afspelen
  • Is het bericht niet voor jou bestemd maar voor een collega? Je stuurt het bericht makkelijk door!

Nog meer gratis functies:

Onze klanten