Het beste zakelijk mobiel abonnement bestaat vaak uit drie onderdelen. Als eerste en misschien wel het belangrijkste de data bundel. Daarnaast bestaat het ook uit belminuten en sms’jes. Dit krijg je allemaal voor een vast bedrag per maand.

Wat is het beste zakelijk mobiel abonnement dat past bij jou?

Bij Fieber hebben wij drie keuzes binnen onze zakelijk mobiel abonnementen. Deze drie verschillende abonnementen lichten worden hier onder uitgelicht. Zo kun jij een goede keuze maken voor het beste zakelijk mobiele abonnement . Onze mobiele abonnementen maken gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.

  1. Een zakelijk sim only abonnement
  2. Zakelijk mobiel abonnement met telefoon
  3. Fieber zakelijk vast mobiel

Een zakelijk sim only abonnement

Het voordeel van dit abonnement is dat je de kosten laag kunt houden door je ‘oude’ telefoon te gebruiken. Je betaalt alleen maar voor de bundels die je per maand gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 6GB of 12GB data. In de zakelijk sim only abonnementen  die wij aanbieden zijn de gesprekskosten afgekocht waardoor je onbeperkt kunt bellen en sms’en. Zo ga je niet buiten je bundel en kun je je klanten altijd bereiken.

Zakelijk mobiel abonnement met telefoon

Deze abonnementen zijn met zorg samengesteld. Je ontvangt een gloednieuwe telefoon met passend abonnement. Zo hebben wij ook een abonnement met 5 gratis iPhones, één voor de baas en vier iPhones voor de medewerkers. Met deze abonnementen  heb je een nieuwe telefoon en een scherp geprijsd abonnement.

Vast mobiel abonnement

Met een zakelijk vast mobiel abonnement  heb je in feite een sim only abonnement van Fieber. Dit is zeer aantrekkelijk wanneer je gebruik maakt van Hosted VoIP van Fieber. Dit kan namelijk met elkaar gekoppeld worden. Je mobiele telefoon maakt hiermee deel uit van je organisatie. Je gebruikt je mobiel dus als vaste telefoon, je ontvangt van Fieber een simkaart met daarop het vaste nummer. Bij Fieber hebben we dus altijd het geschikte beste zakelijk mobiel abonnement voor jouw organisatie.