Welkomsttekst

Voor een warm welkom!

Je kunt er voor kiezen om een welkomstmelding in te stellen. Bijvoorbeeld om de beller welkom te heten of om een andere boodschap te geven. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de volgende stap in het belplan of naar de eindbestemming. Een aantal voorbeelden:

  • Welkom bij Tandheelkunde Den Hartog
  • U wordt doorverbonden met de regio Twente
  • Voor spoed kunt u bellen met het nummer 088 – 25 50 100

De meldingen kun je gemakkelijk zelf instellen in de online beheeromgeving. Hier krijg je toegang toe zodra je telefonie bij ons afneemt. In de portal kun je ook andere handige opties instellen, zoals Wachtrij, Nummerherkenning en Verkort kiezen.

Twijfel je of je een welkomsttekst nodig hebt? Geen nood, onze support afdeling adviseert je hier graag over.

De ‘Welkomsttekst’ feature is één van de diensten die je er gratis bij krijgt als je bij ons je telefonie onderbrengt. Heb je vragen over deze of andere features? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via 088 – 25 50 100.

Meer weten over Hosted VoIP of gelijk bestellen?

Klik hier

Meer info over deze functie?

* Deze velden zijn verplicht

Features Hosted voip telefonie

VoIP beheren: hoe werkt het?

Als je klant wordt van Fieber dan krijg je een inlognaam en wachtwoord voor je eigen beheeromgeving. Daar kan je alles precies zo instellen hoe jij het wilt hebben. Natuurlijk helpen wij je om hier wegwijs in te worden. Als je de toestellen hebt ontvangen en alles is klaar voor gebruik, dan belt ons supportteam je om de basis in orde te maken.

In de beheeromgeving kun je in het belplan aangeven wat er moet gebeuren op het moment dat iemand je belt. Ook kun je realtime statistieken inzien van je bereikbaarheid en maak je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een doorschakeling naar je mobiele nummer. Alle functies van de traditionele telefooncentrale, en nog veel meer! Lees meer over Hosted VoIP.

Nog meer gratis functies:

Onze klanten