Werken bij Fieber

Werken bij Fieber

Waar ga jij het verschil maken?

Fieber is in korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende aanbieders van internet (met een focus op glasvezel) en cloud diensten. Onze klanten zijn voornamelijk MKB bedrijven door het hele land, maar ook grote (inter)nationale bedrijven weten ons inmiddels goed te vinden. Klanten van ons zijn misschien de bakker of kapsalon in jouw woonplaats, maar ook Doppio Espresso, Philips, Hugo Boss en Pricewise zijn klant van Fieber.

Onder het motto “grote oplossingen voor kleine ondernemingen” helpt Fieber ondernemers door snel internet te combineren met laagdrempelige IT en telecom oplossingen. We willen verrassen met gebruiksgemak, een top service en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen.

Een innovatief en uitdagend bedrijf

Het succes van Fieber valt op. Vorig jaar werden we 17e in de Deloitte lijst van snelst groeiende Tech bedrijven. Daarnaast zijn we ook opgenomen in de Sprout Challenger lijst met 50 meest uitdagende en innovatieve bedrijven. Bovendien staat Fieber momenteel op het punt om een enorme groeispurt te maken. Kortom: een innovatief en uitdagend bedrijf waar toekomst in zit!

Informele werksfeer

Bij Fieber hangt een leuke en informele werksfeer. We bieden goede trainingen en begeleiding zodat je succesvol kunt zijn in je werkzaamheden. Wij zijn een organisatie met uitdagende doelen waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor plezier tijdens het werk. Successen vieren we graag samen! Wil jij ons team versterken? Kijk dan gauw bij onze vacatures!

Enkele voordelen van werken bij Fieber:

  • Potje FIFA of Call of Duty tijdens de pauze
  • Wintersport..?
  • BBQ’s
  • Vrijmibo’s

Vacatures

Stages bij Fieber

 

Kantoor Alkmaar

Stagemarkt

Kantoor Joure

Stagemarkt