Onbeperkt pinnen via een veilige verbinding

Pinnen in bijvoorbeeld winkels en in de horeca kan nu ook via een gewone internetverbinding. Zonder extra kosten voor een speciale pinlijn. Op het veilige en solide Fieber netwerk.

Wat is pinnen over IP?

Betalen met de pinpas is populairder dan ooit. Het aantal pintransacties blijft toenemen. Tegenwoordig kun je ook pinnen over internet. Dit noemen we ook wel Pinnen over IP (PoIP). Daardoor verlopen transacties snel en soepel. Pinnen over IP biedt een veilige en snelle verbinding waarmee elke pinbetaling zo is gedaan.

Voordelen van pinnen over ip

– Supersnel pinnen – Onbeperkte pinbetalingen – Geen starttarief – Meerdere pinautomaten per verbinding – Uitbreidingen: certificering en beveiligde verbinding

Alle lijnen zijn geschikt

Voor pinnen via internet (PoIP) heb je geen extra lijn nodig. En een extra certificering van de internetverbinding is niet meer noodzakelijk.

Kies jouw partner

Fieber levert de veilige en voor pinnen geschikte internetverbinding. Sluit voor de afhandeling van pintransacties een contract af met een pinleverancier. Na uitvoerige tests bevelen wij aan: Sepay, Netco en CCV.

Onbeperkte pinbetalingen

Als gerenommeerde speler op de markt van infrastructuren en internetbeveiliging biedt Fieber je de mogelijkheid om jouw DSL of glasvezel verbinding te gebruiken voor pinbetalingen. Het aantal pintransacties is onbeperkt. Ook kun je meerdere pinautomaten op dezelfde DSL-verbinding aansluiten.

Zakelijke ondersteuning

Fieber installeert en beheert jouw DSL of glasvezel verbinding en levert snelle, zakelijke ondersteuning. Inclusief monitoring van de verbinding, zodat je verzekerd bent van een constante kwaliteit. Geen rompslomp, wel pinnen met de snelheid van het licht. Meer informatie over Pinnen over zakelijk internet of andere diensten van Fieber? Neem contact op met onze Sales afdeling via 088 – 2550 100 of stuur een e-mail.