Verbind uw vestigingen
VPN
Veilig werken

Ook voor mobiele medewerkers

VPN

VPN

IP VPN en Ethernet VPN

Met een VPN (Virtual Private Network), werk je veilig op een WiFi hotspot, en koppel je veilig en snel verschillende netwerken aan elkaar, waar u ook bent. Zo heeft u een betrouwbaar, veilig en besloten bedrijfsnetwerk. Dat is wel zo veilig. Met toegang tot ons snelle en betrouwbare glasvezel, coax en DSL verbindingen. Dat houdt soepele communicatie tussen uw locaties in met genoeg bandbreedte en een verbinding van hoge kwaliteit.

Het beheer kunt u zelf doen of nemen wij volledig uit handen voor u. U kiest uit IP VPN en Ethernet VPN.

De voordelen van VPN

  • Eén betrouwbaar en besloten bedrijfsnetwerk
  • Toegang tot het snelle en betrouwbare glasvezel, coax en DSL
  • Toegang tot al uw programma’s en data alsof u op kantoor zit
  • Naadloze communicatie tussen bedrijfslocaties
  • Eenvoudig beheer

IP VPN

Met IP VPN creëert u uit losse bedrijfsnetwerken een hoogwaardig, beveiligd bedrijfsnetwerk op basis van het IP protocol. Alle gebruikers op verschillende locaties werken met elkaar samen alsof zij op hetzelfde netwerk zitten. Wij beheren en stellen de routers in. U profiteert van het gemak van één netwerk en één leverancier. Per locatie kiest u de gewenste bandbreedte variërend van 256 Kbit/s downloadsnelheid tot 1 GB.

Ethernet VPN

Met Ethernet VPN creëert u één groot LAN (Local Area Network) voor uw bedrijf. Uw verschillende vestigingen zijn met ethernet gekoppeld. Zo communiceren meerdere locaties naadloos met elkaar. Ethernet VPN is een betrouwbare techniek voor klanten die eigen routers en netwerken beheren en behoefte hebben aan transparante verbindingen.