Zakelijk mobiel abonnement met telefoon

Gratis installatie service

7 dagen per week support

Hoge klanttevredenheid

Makkelijk overstappen

Zakelijk mobiel abonnement met telefoon Telfort

Telfort met mobiel

  • Onbeperkt bellen
  • Onbeperkt smsen

Per gebruiker
€ 34,-
per maand

Kies abonnement
Meer info

Zakelijk mobiel abonnement met telefoon: altijd bereikbaar voor jouw klanten. Een Zakelijk mobiel abonnement met telefoon is handig, een splinter nieuwe telefoon bij jouw abonnement.

Voordelen van een zakelijk mobiel abonnement met telefoon

Een zakelijk GSM abonnement is er speciaal voor veel bellende ondernemers. Met een zakelijk mobiel gsm abonnement maak je zakelijke kosten, en heb je kosten welke aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst. Dit is het eerste voordeel van een zakelijk abonnement!

Als ondernemer kies je voor een zakelijk mobiel abonnement en niet voor een consumenten abonnement, in het verleden waren deze telefoonabonnementen hoger geprijsd dan consumenten abonnementen. Tegenwoordig is dit echter gelijk en is het voordeliger om een zakelijk GSM abonnement aan te schaffen. Kies je voor een zakelijk abonnement met telefoon of voor een sim only?

Naast alle zakelijke telefoons zetten wij ook de beste zakelijke abonnement op een rijtje. Hierbij kijken wij naar de goedkoopste abonnementen en ook over het algemeen naar het beste abonnement.

Een zakelijk telefoon abonnement biedt zo een paar voordelen ten opzichte van een consumenten abonnement. Zo zijn dus de kosten aftrekbaar, krijg je één aanspreekpunt. Kan je gratis of voordelig bellen onderling met collega’s. Kunnen bundels onderling gedeeld worden. En misschien wel het handigste: één factuur. Dit scheelt een hele hoop papierwerk en ergernis.

Voordelen zakelijk GSM abonnement

  • Bundels onderling delen
  • Eén aanspreekpunt
  • Eén factuur
  • Gratis onderling bellen